Du är här: Polar Flow > Polar Flow webbtjänst

Polar Flow webbtjänst

Med Polar Flow webbtjänst kan du planera och analysera varje detalj i din träning och lära dig mer om dina träningsresultat.

Med Flow webbtjänst kan du:

  • Analysera alla dina träningsdetaljer med visuella grafer och se dina träningsrutter på en kart-/satellitbild
  • Jämför specifika data med andra, som t.ex. varvtider eller hastighet kontra puls
  • Se din långsiktiga utveckling genom att följa trenderna och detaljerna som är de viktigaste för dig
  • Jämför träningspass med dina egna och andra användares träningspass
  • Dela dina träningshöjdpunkter med dina följare
  • Återupplev dina och andra användares träningspass efteråt

För att börja använda Flow webbtjänst, gå till flow.polar.com/start och skapa ditt Polar-konto. Om du redan har ett Polar-konto behöver du inte registrera ett nytt konto i Flow webbtjänst. Du kan logga in med samma användarnamn och lösenord som du använder till exempel med polarpersonaltrainer.com.

Ladda ner och installera FlowSync-programmet från samma plats så att du kan synkronisera data mellan V650 och Flow webbtjänst.

Aktivitetsflöde

I Aktivitetsflödet kan du se vad du har gjort den senaste tiden. Du kan dessutom se dina vänners aktiviteter och kommentarer.

Utforska

Under Utforska kan du hitta träningsrutter genom att bläddra på kartan. Se allmänna träningspass som andra användare har delat och återupplev dina egna eller andra användares träningsrutter och se var höjdpunkterna inträffade.

Dagbok

I Dagboken kan du se dina schemalagda träningspass och granska genomförda träningar. Informationen som visas omfattar: träningsplaner i dags-, vecko- eller månadsdisplay, individuella träningspass, tester och veckosummeringar.

Utveckling

I Utveckling kan du följa din utveckling i olika rapporter. Rapporterna är ett praktiskt sätt att följa din utveckling i träningen under längre perioder. I vecko-, månads- och årsrapporterna kan du välja sport för rapporten. I anpassad period kan du välja både period och sport. Välj tidsperiod och sport för rapporten från rullgardinslistorna och tryck på hjulikonen för att välja vilka data du vill se i rapportgrafen.

För support och mer information om hur du använder Flow webbtjänst, gå till www.polar.com/en/support/flow.