Du är här: Träning > Knappfunktioner under träning

Knappfunktioner under träning

Sidoknappens funktioner

• Ändra träningsdisplay med en kort knapptryckning.
  • Tryck på och håll in knappen för att visa sidomenyn, eller tryck på och håll in knappen för att låsa upp displayen när den är låst.
  • Tryck på och håll in knappen i åtta sekunder för att stänga av V650.

Kraftigt regn kan orsaka störningar i pekskärmens funktioner. Vi rekommenderar att du låser displayen från sidoknappsmenyn för att förhindra detta.

Framknappens funktioner

• Lagra en varv-/mellantid med en kort knapptryckning.

Funktionen FRAMKNAPP LAGRA EN VARV-/MELLANTID måste sättas på. Som standard är funktionen på. Du kan sätta på eller stänga av funktionen i Inställningar > Sportprofiler (välj den profil du vill redigera för att visa inställningarna).

• Tryck och håll för att pausa registreringen. För att stoppa träningspasset, tryck och håll nere STOPPA i tre sekunder.

Pekskärmsfunktioner

• Svep över skärmen för att byta träningsdisplay.
  • Den röda triangeln i det nedre högra hörnet av ett datafält betyder att du snabbt kan växla informationen som visas, från hastighet till genomsnittshastighet, till exempel.
  • Dra nedåt för att öppna rullgardinsmenyn. Där kan du justera framlyktan, träningsljud och displayens ljusstyrka.