Du är här: Komma igång > Meny och funktioner

Meny och funktioner

Menyposter

1. RULLGARDINSMENY: Svep nedåt för att öppna rullgardinsmenyn. Där kan du justera frontlyset, träningsjud och displayens ljusstyrka.
  2. HISTORIK: Se detaljerna i dina träningspass och totalvärdena för din cykelhistorik.
  3. INSTÄLLNINGAR: Ändra inställningarna så att de passar dina behov.
  4. FAVORITER: Aktivera Strava Live Segments® eller välj en rutt för din cykeltur. Lägg till segment som du har laddat ner från Strava och rutter till dina Favoriter i Flow webbtjänst och synkronisera dem med din V650.
  5. PROFIL: Välj profil och cykel för din tur.
  6. Indikatorerna som visas längst ner på displayen ger information om sensorns status.

Knappfunktioner

Det finns en fysisk knapp på sidan av V650 och en annan knapp på framsidan.

Tryck på sidoknappen (1) för att se följande alternativ:

• SYNKA MED MOBIL
  • KALIBRERA HÖJD
  • LÅS DISPLAY
  • SÖK EFTER SENSORER
  • STÄNG AV V650

Tryck på frontknappen (2) för att starta registreringen, tryck och håll in för att pausa.

Lagra en varv-/mellantid genom att trycka en gång. Se inställningar för sportprofiler för anvisningar om hur du aktiverar/inaktiverar funktionen FRONTKNAPP LAGRA EN VARV-/MELLANTID.

Pekskärmsfunktioner

Tryck

• Öppna det du trycker på.
  • Välj en post.
  • Bekräfta och återvänd till föregående nivå genom att trycka på .
  • Fortsätt genom att trycka på .

Svep åt höger eller vänster

• Växla träningsdisplayer under träning.
  • Bläddra bland layouter för träningsdisplayer i inställningar för sportprofiler.
  • Bläddra bland detaljerna för ditt cykelpass i HISTORIK.

Svep nedåt från det övre hörnet på displayen

Öppna rullgardinsmenyn. Där kan du justera framlyktan, träningsljud och displayens ljusstyrka.

Svep upp eller ner

Bläddra igenom vad som finns på skärmen.