Du är här: Polar Flow > Polar Flow-appen

Polar Flow-appen

Med Polar Flow-appen kan du få en snabb översikt över dina träningsdata direkt efter ditt träningspass. Du kommer också att se veckosummeringar av din träning i träningsdagboken. Flow-appen är det enklaste sättet att synkronisera dina träningsdata från din V650 med Flow webbtjänst.

Polar V650 är kompatibel med Polar Flow-appen v.3.0 och senare för iOS och Android. Du behöver också mjukvaruversion 1.4.5 eller senare på din V650 för att kunna använda den med Flow-appen. Polar FlowSync erbjuder uppdateringen när du ansluter V650 till din dator med den medföljande USB-kabeln.

Med Flow-appen kan du se:

• Se din träningsrutt på en karta
  • Träningseffekt
  • Träningsansträngning och återhämtningstid
  • Starttid och träningstid
  • Snitt- och maxhastighet/tempo och sträcka
  • Snitt- och maxpuls och summering av pulszoner
  • Kalori- och fettförbrukning % av kalorier
  • Maxhöjd, stignings- och fallmeter
  • Varvtidsdetaljer

Innan du kan börja använda Flow-appen måste du ha din V650 registrerad i Flow webbtjänst. Registreringen sker när du installerar din V650 på flow.polar.com/start. För mer information, se Ställ in din V650.

För att börja använda Flow-appen, ladda ner den från App Store eller Google Play till din mobilenhet. För support och mer information om hur du använder Polar Flow-appen, gå till www.polar.com/en/support/Flow_app. För att se dina träningsdata i Flow-appen måste du synkronisera den med V650 efter ditt träningspass. För mer information om hur du synkroniserar V650 med Flow-appen, se Synkronisering.