Du är här: Funktioner > Ruttvägledning

Ruttvägledning

Funktionen ruttvägledning guidar dig längs rutter som du har registrerat under tidigare träningspass eller rutter som andra användare av Flow webbtjänst har registrerat och delat.

Lägga till en rutt till V650

För att lägga till en rutt till din V650 måste du först lägga till den till din lista över Favoriter i Flow webbtjänst och sedan synkronisera den till din V650.

1. När du ser en rutt i analysvyn klickar du på favoritikonen i det nedre högra hörnet på kartan.
  2. Namnge rutten och välj Spara.
  3. Rutten läggs till din lista över Favoriter.
  4. Synkronisera rutten till din V650.

Antalet favoriter i Flow webbtjänst är inte begränsat, men din V650 kan ha maximalt 20 rutter åt gången. Om du har över 20 favoriter i din lista över Favoriter överförs endast de rutter som är bland de första 20 favoriterna till din V650 när du synkroniserar. För att synkronisera en rutt som inte är bland de första 20 favoriterna ändrar du ordningen på dina favoriter genom att dra och släppa dem. Om du vill ta bort en rutt från listan över favoriter klickar du på radera-ikonen i det övre högra hörnet i rutten.

Vägledning på displayen

• Den röda kartpekaren visar din plats och riktning.
  • Den röda linjen visar rutten som ska följas.
  • Den gröna cirkeln visar ruttens startpunkt och den röda cirkeln visar målet.
  • Den blå linjen visar din aktuella rutt.

Mer information om hur du startar ett träningspass med ruttvägledning finns i Starta ett träningspass