Vă aflați aici: Noțiuni introductive > Purtarea dispozitivului M430

Purtarea dispozitivului M430

Când măsori ritmul cardiac la nivelul încheieturii

Pentru măsurarea exactă a ritmului cardiac de la încheietură, trebuie să porți dispozitivul M430 strâns pe încheietură, imediat după osul încheieturii mâinii. Senzorul trebuie să fie în contact strâns cu pielea, dar brățara nu trebuie să fie atât de strânsă încât să împiedice circulația sângelui. Pentru cea mai exactă măsurare a ritmului cardiac, recomandăm purtarea dispozitivului M430 câteva minute înainte de începerea măsurării ritmului cardiac. Pentru mai multe informații, consultă secțiunea Antrenamentul cu monitorizarea ritmului cardiac la nivelul încheieturii.

După o sesiune de antrenament intensă, recomandăm spălarea dispozitivul M430 sub jet de apă cu un săpun delicat. Usucă-l prin ștergere cu un prosop moale. Lasă-l să se usuce complet înainte de a-l încărca.

Când nu măsori ritmul cardiac la nivelul încheieturii

Slăbește puțin brățara pentru o potrivire mai confortabilă și lăsă pielea să respire. Poartă dispozitivul M430 la fel cum ai purta un ceas obișnuit.

Ocazional, este ideal să-ți lași puțin încheietura să respire, în special dacă ai o piele sensibilă. Scoate dispozitivul M430 și încarcă-l. Astfel, atât pielea ta, cât și dispozitivul vor avea un moment de pauză, fiind apoi pregătite pentru următorul antrenament.