Vă aflați aici: Funcțiile > Măsurarea vitezei și distanței la nivelul încheieturii

Măsurarea vitezei și distanței la nivelul încheieturii

Dispozitivul M430 măsoară viteza și distanța pe baza mișcărilor încheieturii mâinii cu ajutorul unui accelerometru încorporat. Această funcție este utilă când alergi în spații închise sau în spații cu semnal GPS limitat. Pentru acuratețe maximă, asigură-te că ai setat corect înălțimea și încheietura mâinii la care dorești să porți dispozitivul. Măsurarea vitezei și distanței la nivelul încheieturii funcționează cel mai bine când alergarea are un ritm natural, care te face să te simți confortabil.

Poartă strâns pe încheietură dispozitivul M430 pentru a evita orice fel de scuturare. Pentru a obține date consecvente, dispozitivul trebuie purtat mereu în aceeași poziție pe încheietură. Evită purtarea oricăror alte dispozitive precum ceasuri, dispozitive de monitorizare a activității sau suporturi de telefon pentru braț pe același braț. În plus, nu ține nimic în aceeași mână, precum o hartă sau un telefon.

Măsurarea vitezei și distanței la nivelul încheieturii este disponibilă pentru sporturile de tip alergare următoare: mers, alergare, alergare ușoară, alergare pe asfalt, alergare pe trasee montane, alergare pe bandă, alergare pe pistă și pe teren accidentat și ultramaraton. Pentru a vedea viteza și distanța în timpul unei sesiuni de antrenament, adaugă viteza și distanța la vizualizarea de antrenament a profilului sportiv utilizat pentru alergare. Această setare poate fi efectuată din meniul Sport profiles (Profiluri sportive) în aplicația mobilă Polar Flow sau serviciul web Flow.