Vă aflați aici: Polar Flow > Sincronizarea

Sincronizarea

Poți transfera date de pe dispozitivul M430 către aplicația Polar Flow fără fir, prin conexiunea Bluetooth Smart. Sau ai posibilitatea de a sincroniza dispozitivul M430 cu serviciul web Polar Flow prin utilizarea unui port USB și a programului software FlowSync. Pentru a putea sincroniza datele între dispozitivul M430 și aplicația Flow, trebuie să ai un cont Polar. Dacă dorești să sincronizezi datele de pe dispozitivul M430 direct către serviciul web, pe lângă un cont Polar, mai ai nevoie și de programul software FlowSync. Dacă ai configurat dispozitivul M430, înseamnă că ai creat deja un cont Polar. Dacă ai configurat dispozitivul M430 cu ajutorul unui computer, atunci înseamnă că ai programul software FlowSync pe computer.

Nu uita să sincronizezi și să menții datele actualizate între dispozitivul M430, serviciul web și aplicația mobilă, oriunde te-ai afla.

Sincronizarea cu aplicația mobilă Flow

Înainte de a sincroniza, asigură-te că:

  • Ai un cont Polar și aplicația Flow.
  • Ai activat funcția Bluetooth pe dispozitivul mobil, iar modul avion nu este pornit.
  • Ai interconectat dispozitivul M430 cu dispozitivul mobil. Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Interconectarea.

Sincronizarea datelor:

  1. Conectează-te la aplicația Flow și apasă lung butonul ÎNAPOI de pe dispozitivul M430.
  2. Apare mesajul Connecting to device (Conectare la dispozitiv), urmat de mesajul Connecting to app (Conectare la aplicație).
  3. Este afișat mesajul Syncing completed (Sincronizare încheiată) când ai terminat.

Dispozitivul M430 se sincronizează automat cu aplicația Flow după finalizarea unei sesiuni de antrenament dacă telefonul este în raza de acoperire Bluetooth. Când dispozitivul M430 se sincronizează cu aplicația Flow, datele privind activitatea și antrenamentul sunt sincronizate automat printr-o conexiune internet la serviciul web Flow.

Pentru asistență și informații suplimentare despre utilizarea aplicației Polar Flow, accesează support.polar.com/en/support/Flow_app.

Sincronizarea cu serviciul web Flow prin FlowSync

Pentru a sincroniza datele cu serviciul web Flow, ai nevoie de programul software FlowSync. Accesează flow.polar.com/start și descarcă și instalează acest software înainte de a încerca sincronizarea.

  1. Conectează dispozitivul M430 la computer. Asigură-te că programul software FlowSync rulează.
  2. Fereastra FlowSync se deschide pe computer și începe sincronizarea.
  3. Când procesul este finalizat, apare mesajul Completed (Încheiat).

De fiecare dată când conectezi dispozitivul M430 la computer, programul software Polar FlowSync va transfera datele în serviciul web Polar Flow și va sincroniza orice setări pe care le-ai schimbat. Dacă sincronizarea nu începe automat, pornește FlowSync de la pictograma de pe desktop (Windows) sau din dosarul cu aplicații (Mac OS X). De fiecare dată când este disponibilă o actualizare firmware, FlowSync te va anunța și îți va cere să o instalezi.

Dacă modifici setările în serviciul web Flow în timp ce dispozitivul M430 este conectat la computer, apasă butonul de sincronizare în FlowSync pentru a transfera setările pe M430.

Pentru asistență și informații suplimentare despre utilizarea serviciului web Flow, accesează support.polar.com/en/support/flow

Pentru asistență și informații suplimentare despre utilizarea software-ului FlowSync, accesează support.polar.com/en/support/FlowSync