Vă aflați aici: Funcțiile > Antrenarea inteligentă > Monitorizarea continuă a ritmului cardiac

Continuous Heart Rate (Monitorizarea continuă a ritmului cardiac)

Funcția de monitorizare continuă a ritmului cardiac măsoară permanent ritmul cardiac. Aceasta permite măsurarea mai exactă a consumului zilnic de calorii și a întregii activități datorită faptului că activitățile fizice care presupun foarte puține mișcări, cum ar fi ciclismul, pot fi acum urmărite.

Funcția de monitorizare continuă a ritmului cardiac Polar se activează la intervale de câteva minute sau pe baza mișcărilor încheieturii mâinii.

Funcția de măsurare temporizată verifică ritmul cardiac la intervale de câteva minute, iar dacă ritmul cardiac este ridicat pe durata verificării, funcția de monitorizare continuă a ritmului cardiac începe să măsoare ritmul tău cardiac. De asemenea, funcția de monitorizare continuă a ritmului cardiac se poate activa pe baza mișcărilor încheieturii mâinii, de exemplu, când te plimbi cu un ritm suficient de rapid timp de minimum un minut.

Monitorizarea continuă a ritmului cardiac se oprește automat când nivelul tău de activitate scade suficient. Când dispozitivul Polar detectează că nu ai făcut mișcare de mult timp, funcția de monitorizare continuă a ritmului cardiac se activează pentru a măsura valoarea minimă a ritmului cardiac pentru ziua în curs.

Poți activa și dezactiva funcția de măsurare continuă a ritmului cardiac pe dispozitivul M430 din meniul Settings (Setări) > General settings (Setări generale) > Continuous HR tracking (Monitorizare continuă a ritmului cardiac).

Din secțiunea My day (Ziua mea), vei putea urmări valorile minime și maxime ale ritmului cardiac pentru ziua în curs și verifica valoarea minimă a ritmului cardiac din timpul nopții anterioare. Poți urmări valorile într-un mai detaliat și pe perioade mai lungi în aplicația mobilă Polar Flow sau serviciul web Polar Flow.

Reține că bateria dispozitivului M430 se va descărca mai rapid dacă funcția de monitorizare continuă a ritmului cardiac este permanent activată.

Află mai multe despre funcția de monitorizare continuă a ritmului cardiac din acest ghid detaliat.