Vă aflați aici: Funcțiile > Profilurile sportive

Profilurile sportive

Profilurile sportive sunt opțiunile legate de sport pe care le ai pe dispozitivul M430. Am creat patru profiluri sportive implicite pentru dispozitivul M430, dar poți adăuga noi profiluri sportive în aplicația sau serviciul web Polar Flow și le poți sincroniza cu dispozitivul M430, creând astfel o listă cu toate sporturile favorite.

De asemenea, poți defini setări speciale pentru fiecare profil sportiv. De exemplu, poți crea vizualizări de antrenament personalizate pentru fiecare sport practicat și poți alege ce date dorești să vezi în timpul antrenamentului: doar ritmul cardiac sau doar viteza și distanța. Poți alege varianta cea mai potrivită pentru tine și pentru nevoile tale de antrenament.

Poți avea simultan maximum 20 de profiluri sportive pe dispozitivul M430. Numărul de profiluri sportive din aplicația mobilă Polar Flow și serviciul web Polar Flow nu este limitat.

Pentru mai multe informații, consultă secțiunea Profilurile sportive în Flow.

Cu ajutorul profilurilor sportive, poți fi la curent cu ce ai făcut și poți vedea progresele din diferite sporturi. Vezi istoricul antrenamentelor și monitorizează-ți progresul în serviciul web Flow.

Observați că în numeroase profiluri de sporturi de interior, sporturi de grup și sporturi de echipă, setarea HR visible to other devices (HR vizibil pentru alte dispozitive) este activată implicit. Acest lucru înseamnă că dispozitivele compatibile, care utilizează tehnologia wireless Bluetooth Smart, de ex. echipamente de gimnastică, vă pot detecta ritmul cardiac. Puteți verifica profilurile sporturilor care au transmisia prin Bluetooth activată în mod implicit în Polar Sport profiles list (Listă profiluri sporturi Polar). Puteți activa sau dezactiva transmisia prin Bluetooth din sport profile settings (Setări profil sport).