Vă aflați aici: Setări > Actualizarea versiunii de firmware

Actualizarea versiunii de firmware

Poți actualiza versiunea de firmware a dispozitivului M430 pentru a-l menține la zi. Actualizările versiunii de firmware sunt executate pentru a îmbunătăți funcționarea dispozitivului M430. Acestea pot include îmbunătățiri ale funcțiilor existente, funcții complet noi sau remedierea unor erori. Îți recomandăm să actualizezi versiunea de firmware a dispozitivului M430 de fiecare dată când apare o versiune nouă.

Actualizarea versiunii de firmware nu duce la pierderea datelor: Înainte de a începe actualizarea, datele de pe dispozitivul M430 sunt sincronizate în serviciul web Flow.

Cu ajutorul dispozitivului mobil sau al tabletei

Poți actualiza versiune de firmware cu ajutorul dispozitivului mobil dacă utilizezi aplicația mobilă Polar Flow pentru sincronizarea datelor privind antrenamentul și activitatea. Aplicația te va informa dacă sunt disponibile actualizări și te va ghida de-a lungul procesului de actualizare. Pentru a garanta funcționarea optimă a actualizării, îți recomandăm să conectezi dispozitivul M430 la o sursă de curent înainte de a începe actualizarea.

Actualizarea versiunii de firmware fără fir poate dura până la 20 de minute, în funcție de conexiune.

Cu ajutorul computerului

De fiecare dată când apare o versiune nouă de firmware, FlowSync te va trimite o notificare cu privire la actualizare când conectezi dispozitivul M430 la computer. Actualizările versiunii de firmware sunt descărcate prin FlowSync.

Pentru a actualiza versiunea firmware:

  1. Conectează dispozitivul M430 la computer.
  2. FlowSync începe sincronizarea datelor.
  3. După sincronizare, ești întrebat dacă dorești să actualizezi versiunea firmware.
  4. Alege Yes (Da). Se instalează versiunea nouă de firmware (acest lucru poate dura până la 10 minute), iar dispozitivul M430 repornește. Așteaptă finalizarea actualizării versiunii de firmware înainte de a deconecta dispozitivul M430 de la computer.