Vă aflați aici: Polar Flow > Aplicația Polar Flow

Aplicația Polar Flow

În aplicația mobilă Polar Flow, poți vedea o interpretare vizuală instantanee a datelor privind antrenamentul și activitatea. De asemenea, îți poți planifica antrenamentul din aplicație.

Datele privind antrenamentul

Cu aplicația Polar Flow, poți accesa cu ușurință informațiile privind sesiunile de antrenament realizate și planificate și poți crea noi obiective de antrenament. Poți alege să creezi un obiectiv rapid sau un obiectiv pe faze.

Obține o prezentare generală rapidă a antrenamentului și analizează imediat fiecare detaliu al performanței. Vezi rezumatele săptămânale ale antrenamentelor în jurnalul de antrenament. Poți împărtăși cele mai importante momente ale antrenamentelor cu prietenii, folosind funcția Partajarea imaginilor (Partajare imagini).

Date privind activitatea

Vezi detalii privind activitățile tale 24/7. Află ce-ți lipsește din obiectivul zilnic de activitate și cum să-l atingi. Vezi numărul de pași făcuți, distanța parcursă calculată pe baza numărului de pași și caloriile arse.

Datele privind somnul

Urmărește-ți tiparele de somn pentru a vedea dacă sunt afectate de orice fel de schimbări din viața zilnică și găsește echilibrul potrivit între odihnă, activitatea zilnică și antrenament. Cu aplicația Polar Flow poți vedea durata, cantitatea și calitatea somnului.

Poți seta durata de somn dorită, pentru a stabili cât de mult dorești să dormi în fiecare noapte. De asemenea, ai și posibilitatea de a-ți evalua somnul. Vei primi un feedback referitor la modul în care ai dormit pe baza datelor privind somnul, durata de somn dorită și evaluarea somnului.

Profilurile sportive

Poți adăuga, modifica, elimina și reorganiza profiluri sportive cu ușurință din aplicația Flow. Poți avea până la 20 de profiluri sportive active în aplicația Flow și în dispozitivul M430.

Partajarea imaginilor

Cu funcția de partajare a imaginilor a aplicației Flow, poți partaja imagini cu datele privind antrenamentul de pe acestea pe cele mai populare canale sociale, precum Facebook și Instagram. Poți partaja o fotografie existentă sau poți face una nouă, personalizând-o cu datele privind antrenamentul tău. Dacă ai activat înregistrarea GPS în timpul sesiunii de antrenament, poți partaja și un instantaneu cu traseul de antrenament.

Începerea utilizării aplicației Flow

Poți configura dispozitivul M430 cu ajutorul unui dispozitiv mobil și al aplicației Flow.

Pentru a începe să utilizezi aplicația Flow, descarc-o din App Store sau din magazinul Google Play pe dispozitivul mobil. Pentru asistență și informații suplimentare despre utilizarea aplicației Polar Flow, accesează support.polar.com/en/support/Flow_app.

Înainte de a utiliza un dispozitiv mobil nou (smartphone, tabletă) cu dispozitivul M430, acestea trebuie interconectate. Pentru mai multe detalii, vezi secțiunea Interconectarea.

După terminarea sesiunii, dispozitivul M430 sincronizează automat datele privind antrenamentul cu aplicația Flow. Dacă telefonul este conectat la internet, datele privind activitatea și antrenamentul sunt, de asemenea, sincronizate automat cu serviciul web Flow. Aplicația Flow oferă cea mai ușoară metodă de sincronizare a datelor privind antrenamentul de pe dispozitivul M430 în serviciul web. Pentru informații despre sincronizare, consultă secțiunea Sincronizarea.

 

Pentru a obține mai multe informații și instrucțiuni cu privire la funcțiile aplicației Flow, accesează pagina de ajutor a aplicației Polar Flow.