Vă aflați aici: Antrenamentul > Rezumatul antrenamentului

Rezumatul antrenamentului

După antrenament

Vei primi un rezumat al sesiunii de antrenament pe dispozitivul M430 imediat după finalizarea antrenamentului. Obține o analiză detaliată și ilustrată în aplicația Polar Flow sau în serviciul web Polar Flow.

Pe dispozitivul M430, vei vedea următoarele date privind sesiunea:

M430 te recompensează de fiecare dată când obții rezultatul Personal best (Cel mai bun rezultat personal) în ceea ce privește viteza/ritmul medie/mediu, distanța sau caloriile. Rezultatele Personal best (Personal cel mai bun) sunt separate pentru fiecare profil sportiv.

Momentul în care începi sesiunea, durata sesiunii și distanța acoperită în timpul sesiunii.

Feedback tip text privind efectul fiecărei sesiuni de antrenament. Acest feedback se bazează pe distribuția timpului de antrenament între zonele ritmului cardiac, consumul de calorii și durata sesiunii.

Apasă pe START pentru mai multe detalii.

Training benefit (Beneficiu de antrenament) este afișat dacă ai folosit un senzor pentru ritmul cardiac și te-ai antrenat cel puțin 10 minute în total în zonele de ritm cardiac.

Timpul pe care l-ai petrecut în fiecare zonă de ritm cardiac.

Ritmul cardiac mediu și maxim sunt afișate în bătăi pe minut și procentaj din ritmul cardiac maxim.

Caloriile consumate în timpul sesiunii și % de ardere a grăsimilor din calorii

Viteza/ritmul medie/mediu și maximă/maxim ale sesiunii.

Indexul de alergare este calculat în timpul fiecărei sesiuni de antrenament în care funcțiile de detectare a ritmului cardiac și GPS sunt activate / senzorul de pas este în uz și când se aplică următoarele cerințe:

  • Profilul sportiv utilizat este un sport de tip alergare (alergare, alergare pe asfalt, alergare pe teren accidentat etc.)
  • Ritmul este de 6 km/h / 3,7 mi/h sau mai mare, iar durata de minimum 12 minute.

Poți urmări progresul și vedea estimările privind durata cursei în serviciul web Polar Flow.

Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Indexul de alergare.

Altitudinea maximă, ascendența în metri/picioare și descendența în metri/picioare.

Date vizibile dacă te antrenezi în aer liber și funcția GPS este activată.

Numărul de ture înregistrate manual și durata cea mai bună și medie a unei ture.

Apasă pe START pentru mai multe detalii.

Numărul de ture automate și cea durata cea mai bună și medie a unei ture automate.

Apasă pe START pentru mai multe detalii.

Istoricul antrenamentului pe dispozitivul M430

În meniul Diary (Jurnal), poți găsi rezumatele sesiunilor de antrenament din ultimele patru săptămâni. Accesează meniul Diary (Jurnal) și navighează la sesiunea de antrenament pe care vrei să o vezi cu ajutorul butoanelor SUS/JOS. Apasă pe START pentru a vedea datele.

Dispozitivul M430 poate stoca până la 60 ore de antrenament cu funcția GPS și senzorul de ritm cardiac activate. Dacă nu mai este spațiu suficient pe dispozitivul M430 pentru a stoca istoricul antrenamentelor, îți va cere să sincronizezi sesiunile mai vechi de antrenament în aplicația sau serviciul web Flow.

Datele privind antrenamentul în aplicația Polar Flow

Dispozitivul M430 se sincronizează automat cu aplicația Polar Flow după finalizarea unei sesiuni de antrenament dacă telefonul este în raza de acțiune Bluetooth. De asemenea, poți sincroniza manual datele privind antrenamentul de pe dispozitivul M430 către aplicația Flow prin apăsarea lungă a butonului ÎNAPOI de pe dispozitivul M430 când ești conectat în aplicația Flow, iar telefonul se găsește în raza de acțiune Bluetooth. În aplicație, poți analiza datele dintr-o privire după fiecare sesiune. Aplicația îți oferă o prezentare generală rapidă a datelor privind antrenamentul.

Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Aplicația Polar Flow.

Datele privind antrenamentul în serviciul web Polar Flow

Analizează fiecare detaliu al antrenamentului și află mai multe detalii despre performanțele tale. Urmărește-ți evoluția și partajează cele mai bune sesiuni cu alte persoane.

Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Serviciul web Polar Flow.