Vă aflați aici: Funcțiile > Antrenarea inteligentă > Training Benefit (Avantajul antrenamentului)

Training Benefit (Avantajul antrenamentului)

Funcția Training Benefit (Avantajul antrenamentului) îți oferă un feedback tip text cu privire la efectul fiecărei sesiuni de antrenament, ajutându-te să înțelegi mai bine eficiența antrenamentului. Poți vedea feedbackul în aplicația Flow sau serviciul web Flow. Pentru a primi un feedback, trebuie să te fi antrenat cel puțin 10 minute în total în intervalele de ritm cardiac.

Informațiile privind avantajul antrenamentului au la bază intervalele de ritm cardiac. Funcția înregistrează durata de timp petrecută și caloriile arse în fiecare interval.

În tabelul următor sunt descrise diferite avantaje ale antrenamentului:

Feedback Avantaj
Maximum training+ (Antrenament maxim+) Ce sesiune! Ți-ai îmbunătățit viteza de sprint și sistemul nervos al mușchilor, ceea ce te face mai eficient. Această sesiune ți-a mărit rezistența la oboseală.
Maximum training (Antrenament maxim) Ce sesiune! Ți-ai îmbunătățit viteza de sprint și sistemul nervos al mușchilor, ceea ce te face mai eficient.
Maximum & Tempo training (Antrenament maxim și tempo) Ce sesiune! Ți-ai îmbunătățit viteza și eficiența. Această sesiune ți-a dezvoltat semnificativ și forma fizică aerobică, și capacitatea de a susține un efort de intensitate mare pe o perioadă mai lungă.
Tempo & Maximum training (Antrenament tempo și maxim) Ce sesiune! Ți-ai îmbunătățit semnificativ și forma fizică aerobică, și capacitatea de a susține un efort de intensitate mare pe o perioadă mai lungă. Această sesiune ți-a dezvoltat și viteza, și eficiența.
Tempo training+ (Antrenament tempo+) Ritm excelent într-o sesiune lungă! Ți-ai îmbunătățit forma fizică aerobică, viteza și capacitatea de a susține un efort de intensitate mare pe o perioadă mai lungă. Această sesiune ți-a mărit rezistența la oboseală.
Tempo training (Antrenament tempo) Excelent ritm! Ți-ai îmbunătățit forma fizică aerobică, viteza și capacitatea de a susține un efort de intensitate mare pe o perioadă mai lungă.
Tempo & Steady state training (Antrenament tempo și în stare constantă) Ritm bun! Ți-ai îmbunătățit capacitatea de a susține un efort de intensitate mare pe o perioadă mai lungă. Această sesiune ți-a dezvoltat și forma fizică aerobică, și anduranța mușchilor.
Steady state & Tempo training (Antrenament în stare constantă și tempo) Ritm bun! Ți-ai îmbunătățit forma fizică aerobică și anduranța mușchilor. Această sesiune ți-a dezvoltat și capacitatea de a susține un efort de intensitate mare pe o perioadă mai lungă.
Steady state training+ (Antrenament în stare constantă+) Excelent! Această sesiune lungă ți-a îmbunătățit anduranța mușchilor și forma fizică aerobică. De asemenea, ți-a mărit rezistența la oboseală.
Steady state training (Antrenament în stare constantă) Excelent! Ți-ai îmbunătățit anduranța mușchilor și starea fizică aerobică.
Steady state & Basic training, long (Antrenament în stare constantă și de bază, lung) Excelent! Această sesiune lungă ți-a îmbunătățit anduranța mușchilor și forma fizică aerobică. De asemenea, ți-a dezvoltat anduranța de bază și capacitatea corpului de a arde grăsimi în timpul exercițiului.
Steady state & Basic training (Antrenament în stare constantă și de bază) Excelent! Ți-ai îmbunătățit anduranța mușchilor și starea fizică aerobică. Această sesiune ți-a dezvoltat anduranța de bază și capacitatea corpului de a arde grăsimi în timpul exercițiului.
Basic & Steady state training, long (Antrenament de bază și în stare constantă, lung) Minunat! Această sesiune lungă ți-a îmbunătățit anduranța de bază și capacitatea corpului de a arde grăsimi în timpul exercițiului. Ți-a dezvoltat și anduranța mușchilor, și forma fizică aerobică.
Basic & Steady state training (Antrenament de bază și în stare constantă) Minunat! Ți-ai îmbunătățit anduranța de bază și capacitatea corpului de a arde grăsimi în timpul exercițiului. Această sesiune ți-a dezvoltat și anduranța mușchilor, și forma fizică aerobică.
Basic training, long (Antrenament de bază, lung) Minunat! Această sesiune lungă, de intensitate scăzută, ți-a îmbunătățit anduranța de bază și capacitatea corpului de a arde grăsimi în timpul exercițiului.
Basic training (Antrenament de bază) Felicitări! Această sesiune de intensitate scăzută ți-a îmbunătățit anduranța de bază și capacitatea corpului de a arde grăsimi în timpul exercițiului.
Recovery training (Antrenament de recuperare) O sesiune foarte bună pentru recuperare. Exercițiile ușoare ca acesta îi permit corpului să se adapteze la antrenament.