Vă aflați aici: Antrenamentul > În timpul antrenamentului

În timpul antrenamentului

Răsfoirea vizualizărilor de antrenament

În timpul antrenamentului, poți comuta între diferitele vizualizări de antrenament cu butoanele SUS/JOS. Vizualizările de antrenament și datele afișate depind de sportul ales. Pentru fiecare profil sportiv, în aplicația și serviciul web Polar Flow, poți defini setări speciale, cum ar fi crearea de vizualizări de antrenament personalizate. Pentru mai multe informații, consultă secțiunea Profilurile sportive în Flow.

Înregistrarea unei ture

Apasă pe START pentru a înregistra o tură. Turele pot fi înregistrate și automat. În setările profilului sportiv, setează Automatic lap (Tură automată) la Lap distance (Distanță tură) sau Lap duration (Durată tură). Dacă alegi opțiunea Lap distance (Distanță tură), setează distanța după care se înregistrează fiecare tură. Dacă alegi opțiunea Lap duration (Durată tură), setează durata după care este parcursă fiecare tură.

Blocarea unei zone de ritm cardiac sau de viteză

Apasă lung pe START pentru a bloca zona de ritm cardiac sau de viteză în care te afli. Selectează HR zone (Zonă de ritm cardiac) sau Speed zone (Zonă de viteză). Pentru a bloca/debloca zona, apasă lung butonul START. Dacă ritmul cardiac sau viteza ies în afara unei zone blocate, dispozitivul M430 te anunță prin intermediul unei vibrații.

Schimbarea fazei în timpul unei sesiuni pe faze

Dacă ai ales opțiunea de schimbare manuală a fazei când ai creat sesiunea pe faze, efectuează următoarele:

  1. Apasă lung butonul LUMINĂ.
  2. Este afișat Quick menu (Meniu rapid).
  3. Alege opțiunea Start next phase (Începe faza următoare) din listă și apasă pe START pentru a trece la faza următoare.

Dacă alegi schimbarea automată, se va trece automat la faza următoare la terminarea fiecărei faze. Dispozitivul M430 te atenționează printr-o vibrație.

Modificarea setărilor din meniul rapid

Apasă lung butonul LUMINĂ. Este afișat Quick menu (Meniu rapid). Poți schimba anumite setări fără a întrerupe înregistrarea sesiunii de antrenament. Pentru informații detaliate, consultă secțiunea Meniul rapid.

Notificările

Dacă te antrenezi în afara intervalelor de ritm cardiac sau de viteză/ritm stabilite, dispozitivul M430 te atenționează printr-o vibrație.