Vă aflați aici: Polar Flow > Planificarea antrenamentului

Planificarea antrenamentului

Poți să planifici antrenamentul și să creezi obiective de antrenament personale în serviciul web Polar Flow sau în aplicația Polar Flow. Reține că obiectivele de antrenament trebuie sincronizate pe dispozitivul M430 cu ajutorul programului software FlowSync sau al aplicației Flow înainte de a le putea utiliza. Dispozitivul M430 te va îndruma spre atingerea obiectivului în timpul antrenamentului.

 • Quick Target (Obiectiv rapid): selectează ca obiectiv o durată sau numărul de calorii pe care dorești să le arzi în timpul antrenamentului. De exemplu, poți alege să arzi 500 kcal, să alergi 10 km sau să înoți timp de 30 de minute.
 • Phased Target (Obiectiv pe faze): poți să împarți sesiunea de antrenament în faze și să setezi durate și intensități diferite pentru fiecare dintre ele. Această funcție este utilă, de exemplu, pentru crearea unei sesiuni de antrenament cu intervale și adăugarea unor faze de încălzire și de revenire adecvate.
 • Favorites (Favorite): Poți utiliza favoritele ca obiective programate pe dispozitivul M430 sau ca modele pentru obiectivele de antrenament.

Crearea unui obiectiv de antrenament în serviciul web Polar Flow

 1. Accesează Diary (Jurnal) și dă clic pe Add > Training target (Adăugare > Obiectiv de antrenament).
 2. În vizualizarea Add training target (Adăugare obiectiv de antrenament), selectează Quick (Rapid) sau Phased (Pe faze).

Quick Target (Obiectiv rapid)

 1. Selectează Quick (Rapid).
 2. Alege Sport, introdu Target name (Numele obiectivului) (maximum 45 de caractere), Date (Data), Time (Ora) și orice Notes (Note) (opțional) dorești să adăugi.
 3. Introdu Duration (Durata), Distance (Distanța) sau Calories (Calorii). Poți introduce doar una dintre aceste valori.
 4. Dă clic pe pictograma favorite dacă dorești să adaugi obiectivul la Favorites (Favorite).
 5. Dă clic pe Save (Salvare) pentru a adăuga obiectivul la Diary (Jurnal).

Phased Target (Obiectiv pe faze)

 1. Selectează Phased (Pe faze).
 2. Alege Sport, introdu Target name (Numele obiectivului) (maximum 45 de caractere), Date (Data), Time (Ora) și orice Notes (Note) (opțional) dorești să adăugi.
 3. Alege una dintre opțiunile următoare: Create new (Creare nou) sau Use template (Utilizare șablon).
  • Crearea unui obiectiv nou: adaugă faze la obiectiv. Dă clic pe Duration (Durată), pentru a adăuga o fază bazată pe durată, sau dă clic pe Distance (Distanță), pentru a adăuga o fază bazată pe distanță. Alege Name (Nume) și Duration/Distance (Durată/Distanță) pentru fiecare fază, opțiunea Manual (Manual) sau Automatic (Automat) pentru începerea fazei următoare și Select intensity (Selectare intensitate). Apoi, dă clic pe Done (Gata). Poți reveni pentru a modifica fazele adăugate printr-un clic pe pictograma creion.
  • Utilizarea șablonului: poți modifica fazele șablonului printr-un clic pe pictograma creion din dreapta. Poți adăuga mai multe faze la șablon în modul indicat mai sus pentru crearea unui nou obiectiv pe faze.
 4. Dă clic pe pictograma favorite dacă dorești să adaugi obiectivul la Favorites (Favorite).
 5. Dă clic pe Save (Salvare) pentru a adăuga obiectivul la Diary (Jurnal).

Favoritele

Dacă ai creat un obiectiv și l-ai adăugat la favorite, îl poți utiliza ca obiectiv planificat.

 1. În Diary (Jurnal), dă clic pe +Add (Adăugare) în ziua în care dorești să utilizezi un obiectiv favorit ca obiectiv planificat.
 2. Dă clic pe Favorite target (Obiectiv favorit) pentru a deschide o listă cu obiectivele favorite.
 3. Dă clic pe obiectivul favorit pe care dorești să-l utilizezi.
 4. Obiectivul favorit este adăugat la jurnal ca obiectiv planificat pentru ziua respectivă. Ora implicită la care este planificat obiectivul de antrenament este 18:00. Dacă dorești să modifici detaliile obiectivului de antrenament, dă clic pe obiectiv în Diary (Jurnal) și modifică-l cum dorești. Apoi, dă clic pe Save (Salvare), pentru a salva modificările.

Dacă dorești să utilizezi un obiectiv favorit existent ca șablon pentru un obiectiv de antrenament, procedează în felul următor:

 1. Accesează Diary (Jurnal) și dă clic pe Add > Training target (Adăugare > Obiectiv de antrenament).
 2. În vizualizarea Add training target (Adăugare obiectiv de antrenament), dă clic pe Favorite targets (Obiective favorite). Sunt afișate obiectivele favorite.
 3. Dă clic pe Use (Utilizează), pentru a selecta un obiectiv favorit ca șablon pentru obiectivul tău.
 4. Introdu Date (Data) și Time (Ora).
 5. Modifică obiectivul favorit după cum dorești. Modificarea obiectivului în această vizualizare nu va modifica obiectivul favorit original.
 6. Dă clic pe Add to Diary (Adăugare la jurnal) pentru a adăuga obiectivul în Diary (Jurnal).

Sincronizarea obiectivelor cu dispozitivul M430

Nu uita să sincronizezi obiectivele de antrenament din serviciul web Flow pe dispozitivul M430 prin programul software FlowSync sau aplicația Flow. Dacă nu le sincronizezi, vor fi vizibile doar în jurnalul sau în lista de favorite din serviciul web Flow.

Pentru informații privind începerea unei sesiuni pentru atingerea obiectivului de antrenament, consultă secțiunea Începerea unei sesiuni de antrenament