Vă aflați aici: Noțiuni introductive > Introducere

Manual de utilizare a dispozitivului Polar M430

Acest manual te ajută să începi să utilizezi noul tău dispozitiv M430. Pentru a vedea tutoriale video și întrebări frecvente privind dispozitivul M430, accesează support.polar.com/en/M430.

Introducere

Felicitări pentru noul tău dispozitiv Polar M430!

Dispozitivul Polar M430 este un ceas pentru alergare cu GPS, funcție de măsurare a ritmului cardiac la nivelul încheieturii, funcții avansate de antrenament Polar și funcție de urmărire a activității 24/7. Dispozitivul M430 îți oferă asistență personalizată și feedback privind antrenamentul și activitatea ta zilnică pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele. Datorită sistemului GPS compact integrat, vei putea urmări ritmul tău de alergare, distanța parcursă, altitudinea și traseul. Când funcția GPS nu este disponibilă, dispozitivul M430 urmărește viteza și distanța parcursă pe baza mișcărilor încheieturii mâinii.

Nu trebuie să porți separat un senzor de ritm cardiac. Te poți concentra liniștit pe alergare cu ajutorul sistemului de măsurare a ritmului cardiac de la încheietură, gata de utilizare oricând.

Poți urmări activitățile tale zilnice cu ajutorul funcției de urmărire a activității 24/7. Vezi în ce mod sunt benefice aceste activități pentru sănătatea ta și obține sfaturi privind modul în care îți poți atinge obiectivul zilnic de activitate. Rămâi conectat cu ajutorul notificărilor inteligente. Primește pe dispozitivul tău M430 alerte privind apelurile, mesajele și aplicațiile de pe telefon.

Utilizează dispozitivul tău M430 la potențialul său maxim

Conectează-te la ecosistemul Polar și beneficiază de tot ceea ce poate oferi dispozitivul M430.

Descarcă aplicația Polar Flow din App Store® sau magazinul Google PlayTM. După antrenament, sincronizează dispozitivul M430 cu aplicația Flow și obține instantaneu o vedere de ansamblu și un feedback cu privire la rezultatele antrenamentului și performanța atinsă. În aplicația Flow, poți vedea și calitatea somnului și nivelul de activitate din timpul zilei.

Sincronizează datele privind antrenamentul în serviciul web Polar Flow web service cu ajutorul programului software FlowSync pe computer sau cu ajutorul aplicației Flow. În serviciul web, îți poți planifica antrenamentul, îți poți urmări realizările, poți primi asistență și poți vedea o analiză detaliată privind rezultatele antrenamentelor, nivelul de activitate și calitatea somnului. Împărtășește-le tuturor prietenilor reușitele tale, caută parteneri de antrenament și găsește motivația de care ai nevoie participând la comunitățile sociale de antrenament. Toate acestea le găsești pe flow.polar.com.