Vă aflați aici: Polar Flow > Polar M430 Manualul de utilizare | Serviciul web Polar Flow

Serviciul web Polar Flow

În serviciul web Polar Flow, poți planifica și analiza antrenamentul în detaliu și poți afla mai multe despre performanța ta. Configurează și personalizează dispozitivul M430 în așa fel încât să corespundă perfect nevoilor tale de antrenament, prin adăugarea de profiluri sportive și modificarea setărilor acestora. De asemenea, poți împărtăși cele mai importante momente ale antrenamentelor cu prietenii în comunitatea Flow. Înscrie-te la cursurile clubului tău și obține un program de antrenament personalizat pentru un eveniment de alergare.

Serviciul web Polar Flow afișează procentajul realizat din obiectivul zilnic de activitate și detaliile privind activitatea. Acesta te ajută să înțelegi cum îți afectează starea de bine obiceiurile și alegerile tale zilnice.

Poți configura dispozitivul M430 cu ajutorul computerului la flow.polar.com/start. Pe acest site, vei fi îndrumat să descarci și să instalezi programul software FlowSync pentru sincronizarea datelor între dispozitivul M430 și serviciul web și să creezi un cont pentru serviciul web. Dacă ai realizat configurarea cu ajutorul unui dispozitiv mobil și al aplicației Flow, te poți conecta la serviciul web Flow cu datele create în timpul configurării.

Feed (Flux)

În Feed (Flux), poți vedea ce ai mai făcut tu și prietenii tăi în ultima vreme. Vezi cele mai recente sesiuni de antrenament și rezumate ale activităților, împărtășește cele mai importante reușite, adaugă comentarii și apreciază activitățile prietenilor.

Explore (Explorare)

În Explore (Explorare), poți naviga pe hartă și vedea sesiunile de antrenament distribuite de alți utilizatori, cu informații privind traseele parcurse. De asemenea, poți parcurge traseele altor persoane, având astfel posibilitatea de a vedea punctele corespunzătoare momentelor lor importante.

Diary (Jurnal)

În meniul Diary (Jurnal), poți vedea activitatea zilnică și sesiunile de antrenament planificate (obiectivele de antrenament), precum și rezultatele antrenamentelor din trecut.

Progress (Progres)

În Progress (Progres), poți urmări evoluția ta cu ajutorul unor rapoarte.

Rapoartele privind antrenamentele sunt un mod accesibil de a urmări progresul înregistrat pe parcursul antrenamentelor pe perioade mai lungi. În rapoartele săptămânale, lunare și anuale, poți alege sportul pentru raport. În cazul unui raport pentru o perioadă personalizată, poți alege atât perioada, cât și sportul. Alege perioada de timp și sportul pentru raport din listele derulante și apasă pictograma roată pentru a alege ce date dorești să vezi în graficul raportului.

Cu ajutorul rapoartelor de activitate, poți urmări tendința pe termen lung a activității tale zilnice. Poți consulta rapoarte zilnice, săptămânale sau lunare. În acest raport de activitate, poți vedea și care sunt cele mai bune zile în ceea ce privește activitatea zilnică, somnul și numărul de pași și calorii în perioada selectată.

Raportul privind indexul de alergare este un instrument ce te ajută să monitorizezi evoluția indexului de alergare pe termen lung și să-ți estimezi succesul în parcurgerea, de exemplu, prin alergare a unei curse de 10 km sau unei jumătăți de maraton.

Comunitatea

În Flow Groups (Grupuri Flow), Clubs (Cluburi) și Events (Evenimente), poți căuta alte persoane care se antrenează pentru același eveniment sau în același loc ca tine. O altă opțiune este să creezi propriul tău grup pentru persoanele cu care dorești să te antrenezi. Poți să partajezi exercițiile și sfaturile tale de antrenament, să adaugi comentarii la rezultatele altor membri și să devii membru al comunității Polar. În Flow Clubs (Cluburi Flow), poți vedea programele cursurilor și te poți înscrie la cursuri. Înscrie-te și găsește motivația de care ai nevoie participând la comunitățile sociale de antrenament!

Programele

Programul de alergare Polar este personalizat pentru obiectivul tău pe baza intervalelor de ritm cardiac Polar, ținând cont de atributele tale personale și de istoricul tău de antrenament. Programul este inteligent și se adaptează pe parcurs, în funcție de evoluția ta. Programele de alergare Polar sunt disponibile pentru probele de 5 km, 10 km, semi-maraton și maraton. Acestea includ între două și cinci antrenamente pe săptămână, în funcție de program. Este extrem de simplu!

Pentru asistență și informații suplimentare despre utilizarea serviciului web Flow, accesează www.polar.com/en/support/flow.