Vă aflați aici: Polar Flow > Profilurile sportive în Polar Flow

Profilurile sportive în Polar Flow

Sunt patru profiluri sportive implicite pe dispozitivul M430. În aplicația sau serviciul web Polar Flow, poți adăuga profiluri sportive noi la lista de sporturi și poți modifica setările acestora. Dispozitivul M430 poate conține maximum 20 de profiluri sportive. Dacă ai peste 20 de profiluri sportive în serviciul web Flow, primele 20 din listă sunt transferate pe M430 în momentul sincronizării.

Poți schimba ordinea profilurilor sportive prin glisare și fixare. Alege sportul pe care dorești să-l muți și trage-l în locul în care dorești să-l plasezi în listă.

 

Adăugarea unui profil sportiv

În aplicația mobilă Polar Flow:

 1. Accesează Sport profiles (Profiluri sportive).
 2. Atinge pictograma plus din colțul din dreapta sus.
 3. Alege un sport din listă. Atinge Done (Gata) în aplicația Android. Sportul este adăugat la lista de profiluri sportive.

 

În serviciul web Polar Flow:

 1. Dă clic pe numele tău/fotografia de profil din colțul din dreapta sus.
 2. Alege Sport Profiles (Profiluri sportive).
 3. Dă clic pe Add sport profile (Adăugare profil sportiv) și alege sportul din listă.
 4. Sportul este adăugat la lista de sporturi.

Nu poți crea sporturi complet noi. Lista de sporturi este controlată de Polar deoarece fiecare sport conține setări implicite și valori care afectează, de exemplu, calcularea caloriilor, încărcătura de antrenament și funcția de recuperare.

Modificarea unui profil sportiv

În aplicația mobilă Polar Flow:

 1. Accesează Sport profiles (Profiluri sportive).
 2. Alege un sport și atinge Change settings (Modificare setări).
 3. Când ești gata, atinge Done (Gata). Nu uita să sincronizezi setările pe dispozitivul M430.

 

În serviciul web Flow:

 1. Dă clic pe numele tău/fotografia de profil din colțul din dreapta sus.
 2. Alege Sport Profiles (Profiluri sportive).
 3. Dă clic pe Edit (Modificare) sub sportul pe care dorești să-l modifici.

În fiecare profil sportiv, poți modifica informațiile următoare:

Informațiile de bază

 • Tură automată (funcția poate fi setată în funcție de durată sau distanță ori poate fi dezactivată).

Ritmul cardiac

 • Vizualizare ritm cardiac (bătăi pe minut sau % din valoarea maximă).
 • Ritmul cardiac vizibil pentru alte dispozitive (Acest lucru înseamnă că alte dispozitive compatibile care utilizează tehnologia wireless Bluetooth Smart, cum ar fi echipamentele din sala de antrenament, pot detecta ritmul tău cardiac. Poți utiliza dispozitivul M430 și în timpul cursurilor Polar Club, pentru a transmite ritmul tău cardiac sistemului Polar Club.)
 • Zonelock (Blocarea unei zone)
 • Cu ajutorul intervalelor de ritm cardiac, poți selecta și monitoriza cu ușurință intensitățile antrenamentelor. Dacă selectezi opțiunea Default (Implicit), nu poți modifica limitele de ritm cardiac. Dacă selectezi opțiunea Free (Liber), poți modifica toate limitele. Limitele implicite de ritm cardiac sunt calculate pe baza ritmului cardiac maxim.)

Setările privind viteza/ritmul

 • Afișarea vitezei/ritmului (selectează viteza în km/h sau mph ori ritmul în min/km sau min/mi)
 • Funcția de blocare a unei zone este disponibilă (Alege blocarea unei zone pentru activarea sau dezactivarea zonelor de viteză/ritm)
 • Setările zonelor de viteză/ritm (Cu ajutorul zonelor de viteză/ritm poți selecta cu ușurință viteza și ritmul, în funcție de selecție. Zonele implicite sunt un exemplu de zone de viteză/ritm pentru o persoană cu formă fizică relativ bună. Dacă alegi opțiunea Default (Implicit), nu poți schimba limitele. Dacă alegi opțiunea Free (Liber), poți modifica toate limitele.)

Vizualizările de antrenament

Selectează ce informații sunt afișate în vizualizările de antrenament în timpul sesiunilor. Poți avea opt vizualizări de antrenament pentru fiecare profil sportiv. Fiecare vizualizare de antrenament poate avea maximum patru câmpuri de date diferite.

Dă clic pe pictograma creion într-o vizualizare existentă pentru a o modifica sau dă clic pe Add new view (Adăugare vizualizare nouă).

Gesturi și feedback

 • Automatic pause (Întrerupere automată): Pentru a utiliza funcția Automatic pause (Întrerupere automată) în timpul antrenamentului, trebuie să setezi funcția GPS pe High Accuracy (Precizie mare) sau un senzor de pas Polar în uz. Sesiunile sunt întrerupte automat când te oprești și continuă automat când pornești.
 • Feedback prin vibrații (poți alege să activezi sau să dezactivezi vibrațiile)

GPS și altitudine

 • Alege rata de înregistrare GPS.

Când ai terminat cu setările profilului sportiv, dă clic pe Save (Salvare). Nu uita să sincronizezi setările pe dispozitivul M430.

Observați că în numeroase profiluri de sporturi de interior, sporturi de grup și sporturi de echipă, setarea HR visible to other devices (HR vizibil pentru alte dispozitive) este activată implicit. Acest lucru înseamnă că dispozitivele compatibile, care utilizează tehnologia wireless Bluetooth Smart, de ex. echipamente de gimnastică, vă pot detecta ritmul cardiac. Puteți verifica profilurile sporturilor care au transmisia prin Bluetooth activată în mod implicit în Polar Sport profiles list (Listă profiluri sporturi Polar). Puteți activa sau dezactiva transmisia prin Bluetooth din sport profile settings (Setări profil sport).