Du är här: Funktioner > Utbytbara armband

Utbytbara armband

Med de utbytbara armbanden kan du anpassa din klocka för att matcha varje situation och stil så att du kan bära den hela tiden och utnyttja aktivitetsmätning dygnet runt, kontinuerlig pulmätning och sömnregistrering.

Du kan välja ditt favoritband från Polars sortiment eller använda något annat armband som använder 22 mm fjäderstänger.

Byta armband

Du kan snabbt och enkelt byta armband på din klocka.

1. Lossa bandet genom att dra snabbkopplingsratten inåt och dra bandet bort från klockan.
  2. Fäst ett band genom att sätta in stiftet (motsatt sida av snabbkopplingsratten) i stiftets hål på klockan.
  3. Dra snabbkopplingsratten inåt och rikta in den andra änden av stiftet med hålet på klockan.
  4. Lossa ratten för att låsa bandet på plats.