Du är här: Funktioner > Telefonnotiser

Telefonnotiser

Med funktionen Telefonnotiser får du varningar om inkommande samtal, meddelanden och notiser från appar i din klocka. Du får samma notiser i din klocka som du får på din telefonskärm. Telefonnotiser är tillgängliga för iOS- och Android-telefoner.

Om du vill använda telefonnotiser måste du ha Polar Flow-appen igång på din telefon och den måste också vara parkopplad till din klocka. Anvisningar finns i Parkoppla en mobilenhet med din klocka.

Aktivera telefonnotiser

I din klocka, gå till Inställningar > Allmänna inställningar > Telefonnotiser för att aktivera dem. Ställ in telefonnotiser på Av eller På, när du inte tränar. Observera att du inte får några telefonnotiser under träningspass.

Du kan också aktivera telefonnotiser i enhetsinställningarna för Polar Flow-appen. När du aktiverat notifikationer synkroniserar du din klocka med Polar Flow-appen.

Observera att när telefonnotiser är aktiverade laddas klockans och telefonens batteri ur snabbare eftersom Bluetooth kontinuerligt är på.

Stör ej

Om du vill inaktivera notiser och ringsignaler för en viss tidsperiod aktiverar du Stör ej. När denna funktion är aktiv kommer du inte att få några notifikationer eller samtal under den period du ställt in.

På din klocka, gå till Inställningar > Allmänna inställningar > Stör ej . Välj Av, eller På (22.00–7.00), och den period Stör ej ska vara aktivt. Välj när den ska Börja och Sluta.

Visa notifikationer

När du får en notifikation kommer din klocka att vibrera och en röd punkt kommer att synas nere till vänster på displayen. Visa din notifikation genom att trycka på TILLBAKA och välja Notifikationer eller genom att vrida din handled och titta på din klocka.

När du får ett samtal kommer din klocka att vibrera och visa vem som ringer upp. Du kan också svara eller avböja samtalet med din klocka.

Telefonnotiser kan fungera olika beroende på vilken modell du har på din Androidtelefon.