Vă aflați aici: Setări > Actualizarea aplicației Polar

Actualizarea aplicației Polar

Instrucțiunile prezentate în continuare se aplică și în cazul actualizării aplicației Polar Watch Faces.

Aplicația Polar de pe dispozitivul M600 se actualizează prin aplicația Play Store (Magazin Play) de pe ceasul inteligent.
Pe telefoanele Android: Pentru a putea folosi aplicația Play Store (Magazin Play) pe ceasul inteligent, dispozitivul M600 trebuie să fie conectat la o rețea Wi-Fi sau dispozitivul M600 trebuie să fie conectat la telefon, prin Bluetooth, când telefonul este conectat la internet.
Pe iPhone: Pentru a putea utiliza aplicația Play Store (Magazin Play), dispozitivul M600 trebuie să fie conectat la o rețea Wi-Fi.

Dacă permiți aplicației Play Store (Magazin Play) să actualizeze aplicațiile automat, te vei asigura că și aplicația Polar de pe dispozitivul M600 utilizează întotdeauna cele mai recente îmbunătățiri și corecții.

Dacă modul de actualizare automată este dezactivat în aplicația Play Store (Magazin Play) pe dispozitivul M600, vei primi o notificare pe dispozitivul M600 când este disponibilă o actualizare nouă pentru aplicația Polar. Aplicația Polar o găsești în Play Store (Magazin Play) sub numele Polar Flow - Activity & Sports. Urmează instrucțiunile de mai jos pentru a actualiza aplicația manual.

Actualizarea manuală a aplicație Polar

  1. Atinge notificarea privind actualizarea disponibilă pentru aplicația Polar Flow - Activity & Sports pentru a porni aplicația Play Store (Magazin Play).
  2. Atinge opțiunea Polar Flow - Activity & Sports din secțiunea Updates (Actualizări).
  3. Derulează în sus pentru a căuta și atinge opțiunea Update (Actualizare) pentru a descărca actualizarea pe ceasul inteligent.

Vei primi o notificare la finalizarea cu succes a actualizării aplicației Polar Flow - Activity & Sports pe dispozitivul M600. De asemenea, vei primi o notificare prin care ești anunțat că aplicația Polar a fost actualizată.

De asemenea, consultă capitolul Actualizarea software-ului de sistem din acest manual de utilizare și află răspunsul la întrebarea Cum pot să verific versiunile software ale dispozitivului meu M600 în paginile de ajutor Polar.