Vă aflați aici: Informații importante > Întreținerea dispozitivului M600

Întreținerea dispozitivului M600

Ca orice dispozitiv electronic, dispozitivul Polar M600 trebuie manipulat cu grijă. Sugestiile de mai jos te vor ajuta să îndeplinești obligațiile pentru garanție și să te bucuri de acest produs timp de mulți ani.

Nu încărca dispozitivul când portul de încărcare este umed.

Păstrează curat dispozitivul de antrenament.

  • Îți recomandăm să speli dispozitivul și brățara din silicon după fiecare sesiune de antrenament sub jet de apă cu un săpun blând. Scoate dispozitivul din brățară și spală dispozitivul și brățara separat. Șterge-l cu un prosop moale.

Este esențial să speli dispozitivul și brățara dacă le porți într-o piscină unde se folosește clor pentru curățare.

  • Dacă nu porți dispozitivul 24/7, șterge orice urmă de umezeală înainte de a-l depozita. Nu-l depozita într-un material care nu respiră sau într-un mediu umed, de exemplu, o pungă de plastic sau o geantă de sport umedă.
  • Șterge-l cu un prosop uscat atunci când este nevoie. Utilizează un prosop de hârtie umed pentru a șterge praful de pe dispozitivul de antrenament. Pentru a păstra rezistența la apă, nu spăla dispozitivul de antrenament sub presiune. Nu folosi niciodată alcool sau vreun material abraziv, de exemplu, lână metalică sau produse chimice de curățat.
  • Când conectezi dispozitivul M600 la un computer sau un adaptor USB, verifică să nu fie umezeală, păr sau praf pe încărcătorul dispozitivului M600. Șterge cu grijă orice urmă de praf sau umezeală. Nu utiliza unelte ascuțite pentru curățare pentru a evita zgârierea.

Temperaturile de operare sunt cuprinse între -10°C și +50°C/+14°F și +122°F.

Depozitarea

Păstrează dispozitivul de antrenament într-un loc răcoros și uscat. Nu-l păstra într-un mediu umed, într-un material care nu permite trecerea aerului (o pungă de plastic sau o geantă de sport) și nici lângă un material conductor (prosop umed). Nu expune dispozitivul de antrenament la lumina directă a soarelui pe perioade lungi de timp, de exemplu, nu-l lăsa într-o mașină sau montat pe cadrul unei biciclete.

Se recomandă să depozitezi dispozitivul de antrenament încărcat parțial sau complet. Bateria se descarcă treptat când dispozitivul este depozitat. Dacă urmează să depozitezi dispozitivul de antrenament mai multe luni, se recomandă să-l reîncarci după câteva luni. Acest lucru va prelungi durata de viață a bateriei.

Service

Pe timpul perioadei de garanție de doi ani, îți recomandăm ca activitățile de service să fie realizate numai de către un centru service autorizat Polar. Garanția nu acoperă daunele sau pagubele cauzate de un service neautorizat de Polar Electro. Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Garanția internațională Polar limitată.

Pentru datele de contact și adresele tuturor centrelor de service Polar, accesează support.polar.com și site-urile fiecărei țări.