Vă aflați aici: Utilizarea dispozitivului M600 > Structura meniului > Meniul de aplicații > Play Store (Magazin Play)

Play Store (Magazin Play)

Când dispozitivul M600 este conectat la o rețea Wi-Fi, poți utiliza aplicația Play Store (Magazin Play) pentru a descărca aplicații, jocuri și tipuri de afișare a ceasului pe ceasul inteligent Wear OS by Google. Când pe dispozitivul M600 sunt disponibile funcții Polar noi pentru aplicația Polar, poți descărca actualizările prin aplicația Play Store (Magazin Play).

Pentru a putea utiliza aplicația Play Store (Magazin Play), este necesar un cont Google pe dispozitivul Polar M600. Dacă nu ai copiat contul Google pe dispozitivul Polar M600 în timpul configurării, deschide aplicația Play Store (Magazin Play) și atinge opțiunea Add from phone (Adaugă de pe telefon). Urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a copia contul pe ceasul inteligent.


Poți seta aplicația Play Store (Magazin Play) să actualizeze în mod automat aplicațiile de pe ceasul inteligent, astfel încât să nu ratezi nicio actualizare a acestora. Dacă setarea de actualizare automată a aplicațiilor este activată în Play Store (Magazinul Play), aplicațiile de pe ceasul inteligent se vor actualiza în mod automat la cele mai noi versiuni când dispozitivul M600 este conectat la un încărcător și are o conexiune la internet.

Activarea sau dezactivarea modului de actualizare automată a aplicației Play Store (Magazin Play)

  1. Apasă butonul lateral de pornire/oprire al dispozitivului pentru a deschide meniul de aplicații și caută, apoi atinge opțiunea Play Store (Magazin Play).
  2. Glisează în jos din partea de sus a ecranului.
  3. Atinge pictograma de setări.
  4. Atinge Auto update apps (Actualizare automată a aplicațiilor), pentru a comuta între activarea (comutatorul este albastru) și dezactivarea (comutatorul este gri) modului de actualizare automată.