Vă aflați aici: Funcțiile Polar > M600 Manual de utilizare (AW 2.0) | Profilurile sportive

Profilurile sportive

Profilurile sportive sunt opțiunile legate de sport pe care le ai în aplicația Polar de pe dispozitivul M600.

Există șase profiluri sportive implicite în aplicația Polar pe dispozitivul M600:

  • Group exercise (Sport în grup);
  • Running (Alergare);
  • Strength training (Antrenament de forță);
  • Cycling (Ciclism);
  • Swimming (Înot)
  • Other indoor (Alte sporturi în interior);
  • Other outdoor (Alte sporturi în aer liber).

Poți adăuga și elimina sporturi din listă în aplicația mobilă Polar Flow sau serviciul web Polar Flow. De asemenea, poți defini setări speciale pentru fiecare profil sportiv. De exemplu, poți crea vizualizări de antrenament personalizate pentru fiecare sport practicat și poți alege ce date dorești să vezi în timpul antrenamentului: doar ritmul cardiac sau doar viteza și distanța. Poți alege varianta cea mai potrivită pentru tine și pentru nevoile tale de antrenament.

Poți avea, simultan, maximum 20 de profiluri sportive în aplicația Polar de pe dispozitivul M600. Numărul de profiluri sportive din aplicația mobilă Polar Flow și serviciul web Polar Flow nu este limitat.

Pentru informații suplimentare, accesează Sport Profiles (Profiluri sportive) din serviciul web Polar Flow sau Sport Profiles (Profilurile Sportive) din aplicația Polar Flow în paginile de ajutor Polar.

Observați că în numeroase profiluri de sporturi de interior, sporturi de grup și sporturi de echipă, setarea HR visible to other devices (HR vizibil pentru alte dispozitive) este activată implicit. Acest lucru înseamnă că dispozitivele compatibile, care utilizează tehnologia wireless Bluetooth Smart, de ex. echipamente de gimnastică, vă pot detecta ritmul cardiac. Puteți verifica profilurile sporturilor care au transmisia prin Bluetooth activată în mod implicit în Polar Sport profiles list (Listă profiluri sporturi Polar). Puteți activa sau dezactiva transmisia prin Bluetooth din sport profile settings (Setări profil sport).