Vă aflați aici: Antrenamentul cu dispozitivul Polar > Aplicația Polar și Polar Flow

Aplicația Polar și Polar Flow

Aplicația Polar

Aplicația Polar de pe M600 îți transformă ceasul inteligent Wear OS by Google într-un dispozitiv de urmărire a activităților sportive și obișnuite.

Aplicația monitorizează datele privind antrenamentul, cum ar fi ritmul cardiac, viteza, distanța și traseul. De asemenea, măsoară activitatea ta zi și noapte: poți vedea câți pași ai făcut, distanța parcursă și caloriile arse. Dacă porți dispozitivul M600 pe timpul nopții, vei obține și o analiză a duratei și calității somnului.

Obținerea aplicației

Pentru ca funcțiile Polar de monitorizare a activității și de antrenament să funcționeze pe dispozitivul M600, trebuie să instalezi aplicația Polar Flow din Google Play sau App Store pe telefon și să activezi aplicația Polar pe ceasul inteligent. Vezi aici mai multe informații privind activarea aplicației Polar pe dispozitivul M600.


Aplicația Polar Flow

În aplicația mobilă Polar Flow, poți vedea o interpretare vizuală instantanee a datelor privind antrenamentul și activitatea. De asemenea, poți modifica unele setări și planifica antrenamentul din aplicație.

Datele privind antrenamentul

Cu aplicația Polar Flow, poți obține pe telefon o prezentare generală a antrenamentului imediat după sesiune. Poți vedea rezumatele săptămânale ale antrenamentelor în jurnalul de antrenament și poți partaja cele mai bune rezultate cu prietenii în feed-ul Flow.

Date privind activitatea

În aplicația mobilă, poți vedea în detaliu activitatea ta zilnică. Vezi cât timp ai petrecut în fiecare nivel de intensitate a activității și află cât îți lipsește din obiectivul zilnic de activitate și cum îl poți atinge. De asemenea, poți vedea informații detaliate cu privire la somn.

Modificarea setărilor și planificarea antrenamentului

Poți modifica setările contului tău Polar și câteva setări de bază din aplicația Polar Flow. În plus, poți adăuga sau elimina profiluri sportive și poți planifica antrenamentul creând obiective de antrenament rapide sau împărțite pe faze.

Pentru asistență și informații suplimentare despre utilizarea aplicației Polar Flow, accesează support.polar.com/en/support/Flow_app.

Pentru informații cu privire la sincronizarea datelor privind antrenamentul și activitatea, precum și la setările diferite dintre aplicația Polar și aplicația mobilă Polar Flow, vezi secțiunea Sincronizarea.


Serviciul web Polar Flow

În serviciul web Polar Flow, poți planifica și analiza antrenamentul în detaliu și poți afla mai multe despre performanța ta.

În serviciul web, prin adăugarea de profiluri sportive și modificarea setărilor acestora, poți și să personalizezi aplicația Polar de pe M600 pentru a se potrivi perfect cu necesitățile tale de antrenament. De exemplu, poți să definești setările vizualizării de antrenament pentru fiecare sport și să alegi ce date dorești să vezi în timpul antrenamentului.

De asemenea, poți să urmărești și să analizezi vizual progresul tău, să te alături unei rețele de prieteni care se antrenează și să obții un program de antrenament personalizat pentru un eveniment de alergare. Pentru a începe utilizarea serviciului web Polar Flow, accesează flow.polar.com și conectează-te cu identificatorul contului Polar pe care l-ai creat în timpul configurării dispozitivului M600.

Feed, explorare și jurnal

În Feed, poți vedea ce ai mai făcut tu și prietenii tăi în ultima vreme. Vezi cele mai recente sesiuni de antrenament și rezumate ale activităților, partajează cele mai importante reușite, adaugă comentarii și apreciază activitățile prietenilor. În Explore (Explorare), poți naviga pe hartă și vedea sesiunile de antrenament partajate de alți utilizatori, cu informații privind traseele parcurse. De asemenea, poți parcurge traseele altor persoane, având astfel posibilitatea de a vedea punctele corespunzătoare momentelor lor importante. În Diary (Jurnal), poți vedea activitatea zilnică și sesiunile de antrenament planificate (obiectivele de antrenament), precum și rezultatele antrenamentelor din trecut.

Progresul

În Progress (Progres), poți urmări evoluția ta cu ajutorul unor rapoarte. Rapoartele sunt un mod accesibil de a urmări progresul antrenamentului tău pe parcursul unor perioade mai lungi. În rapoartele săptămânale, lunare și anuale, poți alege sportul pentru raport. În cazul unui raport pentru o perioadă personalizată, poți alege atât perioada, cât și sportul. Selectează perioada și sportul pentru raport din listele derulante și apasă pe pictograma roată pentru a selecta datele pe care dorești să le vezi în graficul raportului.

Comunitatea

În Flow Groups (Grupuri Flow), Clubs (Cluburi) și Events (Evenimente) poți căuta alte persoane care se antrenează pentru același eveniment sau în același loc ca tine. O altă opțiune este să creezi propriul tău grup pentru persoanele cu care dorești să te antrenezi. Poți să partajezi exercițiile și sfaturile tale de antrenament, să adaugi comentarii la rezultatele altor membri și să devii membru al comunității Polar.

Programele

În Programs (Programe) poți crea un program de alergare care te va ajuta să te antrenezi pentru competițiile de alergare pe o distanță de 5 km, 10 km, semi-maraton sau maraton. Programul de alergare Polar este personalizat pentru evenimentul tău, ținând cont de atributele tale personale, istoricul de antrenare și timpul de pregătire.

Pentru asistență și informații suplimentare despre utilizarea serviciului web Polar Flow, accesează support.polar.com/en/support/flow.

Pentru informații detaliate privind modificarea profilurilor sportive, consultă Polar Sport profiles (Profiluri sportive Polar) în Flow Web Service (Serviciul web Flow).