Vă aflați aici: Utilizarea dispozitivului M600 > Asistentul Google

Asistentul Google

În prezent, această funcție este disponibilă doar în engleză, franceză, germană, japoneză, coreeană și portugheză (Brazilia).

Poți utiliza o comandă vocală pentru a solicita ajutorul Asistentului Google. Întâi trebuie să activezi funcția de recunoaștere a vocii „Ok Google” pe ceasul tău inteligent.

Activarea funcției de recunoaștere a vocii „Ok Google”

  1. Asigură-te că afișajul dispozitivului M600 este activ și că este afișat ecranul principal.
  2. Glisează în jos din partea de sus a ecranului pentru a accesa meniul Quick settings (Setări rapide).
  3. Atinge pictograma de setări.
  4. Caută și atinge opțiunea Personalization (Personalizare).
  5. Atinge opțiunea "Ok Google" detection (Detectare „Ok Google”) pentru a activa funcția (comutatorul va deveni albastru).

Deschiderea Asistentului Google

  1. Asigură-te că afișajul dispozitivului M600 este activ și că este afișat ecranul principal.
  2. Apasă lung butonul lateral de pornire/oprire sau spune „Ok Google”. Vei vedea textul Hi, how can I help? (Bună, cu ce te pot ajuta?)
  3. Solicită ajutorul Asistentului Google. De exemplu, poți întreba „How do you say `hello´ in Spanish?” (Cum se spune «Bună ziua» în spaniolă?”) sau poți spune „Start a run” (Începe o sesiune de alergare).

Ce întrebări poți adresa Asistentului Google

Dacă dorești să afli anumite lucruri, poți adresa întrebările tale dispozitivului M600. De exemplu, poți traduce cuvinte, rezolva probleme de matematică sau căuta informații aleatorii. Răspunsul la întrebare apare pe ecranul dispozitivului M600. În funcție de întrebarea ta, ceasul inteligent ar putea sugera și un link cu informații relevante, pe care-l poți accesa pe telefon.

De asemenea, poți solicita Asistentului Google să efectueze sarcini simple, cum ar fi setarea unui temporizator sau trimiterea unui mesaj.

Dacă aștepți puțin după ce vezi mesajul „Hi, how can I help?” („Bună, cu ce te pot ajuta?”) pe ecranul dispozitivului M600, în partea de jos a ecranului vei vedea o săgeată mică orientată în sus. Apoi, poți glisa în sus pentru a vedea exemple de întrebări pe care le poți adresa Asistentului Google.

Pentru mai multe informații privind Asistentul Google, accesează site-ul de ajutor Wear OS by Google Help.