Vă aflați aici: Antrenamentul cu dispozitivul Polar > Planificarea antrenamentului

Planificarea antrenamentului

Poți să planifici antrenamentul și să creezi obiective de antrenament personale în aplicația Polar Flow sau în serviciul web Polar Flow. Reține că obiectivele de antrenament trebuie sincronizate cu aplicația Polar înainte de a le putea utiliza. Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Sincronizarea. Aplicația Polar te va îndruma spre atingerea obiectivului în timpul antrenamentului.

 • Quick Target (Obiectiv rapid): Alege ca obiectiv de antrenament dintre opțiunile Duration (Durată), Distance (Distanță) sau Calorie (Număr de calorii). De exemplu, poți alege să înoți 30 de minute, să alergi 10 km sau să arzi 500 kcal.
 • Phased Target (Obiectiv pe faze): Poți să împarți sesiunea de antrenament în faze și să setezi o durată și o intensitate diferită pentru fiecare dintre ele. Această funcție este utilă, de exemplu, pentru crearea unei sesiuni de antrenament cu intervale și adăugarea unor faze de încălzire și de revenire adecvate.
 • Favorites (Favorite): Creează un obiectiv și adaugă-l la Favorites (Favorite) pentru a-l accesa ușor de fiecare dată când dorești să-l atingi din nou.

Crearea unui obiectiv de antrenament în aplicația Polar Flow

 1. Deschide calendarul Training (Antrenament) în aplicația Polar Flow.
 2. Atinge pictograma plus din colțul din dreapta sus.

Quick Target (Obiectiv rapid)

 1. Alege din listă Add quick target (Adăugare obiectiv rapid).
 2. Alege dacă vrei să setezi ca obiectiv Distance (Distanța), Duration (Durata) sau Calories (Numărul de calorii).
 3. Adaugă un sport (opțional) și introdu Target name (Numele obiectivului), Date (Data), Time (Ora) și Notes (Note) (opțional). Specifică Distance (Distanța), Duration (Durata) sau Calories (Numărul de calorii), în funcție de tipul de obiectiv ales.
 4. Atinge Create target (Creare obiectiv) pentru a adăuga obiectivul la calendarul Training (Antrenament).

Phased Target (Obiectiv pe faze)

În aplicația Polar Flow, poți crea doar un obiectiv de antrenament pe faze de tip de interval. Dacă dorești să creezi un alt tip de obiectiv pe faze, poți face acest lucru din serviciul web Polar Flow.

 1. Alege din listă Add phased target (Adăugare obiectiv pe faze).
 2. Adaugă un sport (opțional) și introdu Target name (Numele obiectivului), Date (Data), Time (Ora) și Notes (Note) (opțional). Utilizează glisorul pentru a alege dacă dorești să începi fazele automat.
 3. Glisează de la dreapta la stânga pentru a modifica setările pentru diferitele faze ale obiectivului de antrenament:
 • Warm-up (Încălzirea): setează faza în funcție de Duration (Durată) sau Distance (Distanță) și introdu valoarea.
 • Interval (Interval): setează valoarea pentru Number of intervals (Număr de intervale) și setează opțiunile Work phase(s)(Fază(e) de antrenament) și Rest phase(s) (Faze de repaus), în funcție de Duration (Durată) sau Distance (Distanță) și introdu valorile.
 • Cool-down (Revenirea): setează faza în funcție de Duration (Durată) sau Distance (Distanță) și introdu valoarea.
 1. Atinge Create target (Creare obiectiv) pentru a adăuga obiectivul la calendarul Training (Antrenament).

Crearea unui obiectiv de antrenament în serviciul web Polar Flow

 1. Accesează Diary (Jurnal) și dă clic pe Add > Training target (Adăugare > Obiectiv de antrenament).
 2. În vizualizarea Add training target (Adăugare obiectiv de antrenament), selectează Quick Targets (Obiective rapide) sau Phased (Pe faze).

Quick Target (Obiectiv rapid)

 1. AlegeDuration (Durata), Distance (Distanța) sau Calorie (Număr de calorii).
 2. Alege Sport, introdu Target name (Numele obiectivului) (maxim 45 caractere), Date (Data), Time (Ora) și orice Notes (Note) (opțional) dorești să adăugi.
 3. Introdu detaliile pentru Duration (Duration), Distance (Distanță) sau Calorie (Numărul de calorii) pentru obiectivul ales.
 4. Dă clic pe Add to favorites (Adăugare la favorite) dacă dorești să adaugi obiectivul în meniul Favorites (Favorite).
 5. Dă clic pe Save (Salvare) pentru a adăuga obiectivul la Diary (Jurnal).

Phased Target (Obiectiv pe faze)

 1. Selectează opțiunea Phased (Pe faze).
 2. Alege Sport, introdu Target name (Numele obiectivului) (maxim 45 caractere), Date (Data), Time (Ora) și orice Notes (Note) (opțional) dorești să adăugi.
 3. Alege una dintre opțiunile următoare: Create new (Creare nou) sau Use template (Utilizare șablon).
 4. Adaugă faze la obiectiv. Dă clic pe Duration (Durată) pentru a adăuga o fază bazată pe durată. Alege Name (Nume) și Duration (Durată) pentru fiecare fază, opțiunea Manual (Manual) sau Automatic (Automat) pentru începerea fazei următoare și Select intensity (Selectare intensitate).
 5. Dă clic pe Add to favorites (Adăugare la favorite) dacă dorești să adaugi obiectivul în meniul Favorites (Favorite).
 6. Dă clic pe Save (Salvare) pentru a adăuga obiectivul la Diary (Jurnal).

Favoritele

Dacă ai creat un obiectiv și l-ai adăugat la favorite, îl poți utiliza ca obiectiv planificat:

 1. În fila Diary (Jurnal), dă clic pe opțiunea +Add (+Adăugare) la ziua în care dorești să programezi un obiectiv favorit.
 2. Dă clic pe opțiunea Favorite target (Obiectiv favorit) pentru a deschide o listă cu favoritele.
 3. Dă clic pe obiectivul favorit pe care dorești să-l utilizezi.
 4. Obiectivul favorit este adăugat în jurnal ca obiectiv programat pentru ziua aleasă. Ora implicită a programării obiectivului de antrenament este 18:00/6 pm. Dacă dorești să modifici detaliile obiectivului de antrenament, dă clic pe obiectiv în fila Diary (Jurnal) și modifică obiectivul după cum dorești. Apoi, dă clic pe Save (Salvare) pentru a actualiza modificările.

Dacă dorești să utilizezi un obiectiv favorit existent ca șablon pentru un obiectiv de antrenament, procedează în felul următor:

 1. Accesează Diary (Jurnal) și dă clic pe Add > Training target (Adăugare > Obiectiv de antrenament).
 2. În secțiunea Add training target (Adăugare obiectiv de antrenament), poți vedea obiectivele de antrenament favorite sub Choose from favorites (Alege din obiectivele favorite).
 3. Dă clic pe obiectivul favorit pe care dorești să-l utilizezi ca șablon pentru obiectiv.
 4. Modifică obiectivul favorit după cum dorești. Modificarea obiectivului în această secțiune nu va schimba obiectivul favorit original.
 5. Introdu Date (Data) și Time (Ora).
 6. Dă clic pe Add to Diary (Adăugare la jurnal) pentru a adăuga obiectivul în Diary (Jurnal).

După sincronizarea obiectivelor de antrenament cu aplicația Polar de pe dispozitivul M600, poți găsi obiectivele de antrenament pentru ziua curentă în meniul My day (Ziua mea). De asemenea, poți vedea obiectivele de antrenament din ziua curentă împreună cu obiectivele de antrenament pentru ultimele șapte zile și următoarele șapte zile prin glisarea spre stânga din lista cu profiluri sportive din meniul Training (Antrenament). Obiectivele de antrenament marcate ca favorite le poți găsi glisând în stânga de două ori din lista de profiluri sportive din meniul Training (Antrenament).

Pentru instrucțiuni privind începerea unei sesiuni de antrenament cu un obiectiv, consultă secțiunea Începerea unei sesiuni de antrenament.

Obține mai multe informații despre cum poți crea obiective de antrenament în aplicația Polar Flow din paginile de ajutor Polar.