Vă aflați aici: Noțiuni introductive > Introducere

Manualul de utilizare a dispozitivului Polar M600

Noțiuni introductive privind dispozitivul Polar M600

Felicitări pentru noul tău dispozitiv Polar M600, acum disponibil cu versiunea Wear OS by Google™!

Cu dispozitivul Polar M600, te poți bucura de caracterul practic al aplicației Wear OS by Google și de puterea funcțiilor sportive Polar. Dispozitivul Polar M600 este perfect pentru urmărirea antrenamentului și a activității 24/7 cu aplicația Polar.

Ceasul sportiv Polar M600 funcționează cu telefoane inteligente cu Android™ 4.4+ sau iOS® 10.0+. Utilizatorii de iPhone trebuie să aibă modelul 5 sau mai nou. Poți accesa g.co/WearCheck pe telefon, pentru a verifica dacă acesta este compatibil cu aplicația Wear OS by Google. Interconectează noul tău dispozitiv Polar M600 cu telefonul inteligent și bucură-te de funcțiile ceasului inteligent Wear OS by Google. De exemplu, poți efectua următoarele acțiuni:

De asemenea, poți să conectezi ceasul inteligent la o rețea Wi-Fi și să descarci aplicații, jocuri și tipuri de afișare a ceasului din aplicația Magazin Play.

Dispozitivul M600 este dotat și cu un senzor de ritm cardiac și sistem GPS integrat. Când te antrenezi cu aplicația Polar, vei obține funcțiile unice Polar Smart Coaching pe ceasul inteligent. Lasă noul tău ceas inteligent optimizat pentru sporturi să te încurajeze să adopți un stil de viață mai activ și mai sănătos.

Polar Flow este o fereastră online cu privire spre antrenamentul, activitatea și somnul tău. Împreună cu serviciul web Polar Flow și cu aplicația Flow pe telefonul inteligent, dispozitivul M600 te ajută să înțelegi cum îți afectează starea de bine alegerile și obiceiurile tale.

Acest manual de utilizare îți prezintă noțiunile introductive privind noul tău ceas sportiv Polar M600. Pentru a vedea tutoriale video și întrebări frecvente privind dispozitivul M600, accesează support.polar.com/en/M600. Pentru mai multe informații despre Wear OS by Google, accesează centrul de ajutor Wear OS by Google Help.