Vă aflați aici: Funcțiile Polar > Funcțiile Polar Smart Coaching (Antrenare inteligentă) > Încărcătura de antrenament

Încărcătura de antrenament

Încărcătura de antrenament este un feedback textual cu privire la dificultatea unei sesiuni de antrenament. Încărcătura este calculată în funcție de consumul de resurse de energie vitale (carbohidrați și proteine) în timpul antrenamentului.

Funcția Training Load (Încărcătura de antrenament) face ca încărcăturile pentru diferite tipuri de antrenament să fie comparabile. De exemplu, poți compara încărcătura unei sesiuni lungi de ciclism la intensitate redusă cu cea a unei sesiuni de alergare de intensitate mare. Pentru a face posibilă o comparație mai exactă între sesiuni, am realizat o conversie a încărcăturii de antrenament într-o estimare a timpului aproximativ de recuperare necesar.

Vei vedea o descriere a încărcăturii de antrenament după fiecare sesiune în rezumatul antrenamentului din aplicația Polar. Poți vedea timpul de recuperare estimat necesar pentru diferitele niveluri de încărcături de antrenament aici:

  • Mild (Ușor) 0-6 ore
  • Reasonable (Rezonabil) 7-12 ore
  • Demanding (Solicitant) 13-24 de ore
  • Very demanding (Foarte solicitant) 25-48 de ore
  • Extreme (Extrem) peste 48 de ore

Accesează serviciul web Polar Flow pentru a vedea o analiză detaliată a antrenamentului, inclusiv o valoare numerică mai precisă privind încărcătura antrenamentului pentru fiecare sesiune.

Obține mai multe informații din paginile de ajutor privind dispozitivul M600.