Vă aflați aici: Antrenamentul cu dispozitivul Polar > Favorites (Favorite)

Favoritele

Poți stoca și gestiona obiectivele favorite de antrenament din serviciul web Flow în meniul Favorites (Favorite). Aplicația Polar de pe dispozitivul M600 poate avea maximum 20 de obiective favorite simultan. Poți vedea obiectivele tale de antrenament favorite în aplicația Polar glisând la stânga din lista de profiluri sportive din meniul Training (Antrenament). Dacă ai peste 20 de obiective favorite în serviciul web, primele 20 din listă vor fi transferate în aplicația Polar în timpul sincronizării. Poți modifica ordinea favoritelor prin glisare și fixare în serviciul web. Selectează favoritul pe care dorești să-l muți și trage-l în poziția dorită din listă.


Gestionarea obiectivelor favorite de antrenament în serviciul web Polar Flow

Adăugarea unui obiectiv de antrenament în lista de favorite

  1. Creează un obiectiv de antrenament.
  2. Dă clic pe opțiunea Add to favorites (Adăugare la favorite) înainte de a salva un nou obiectiv de antrenament.

Obiectivul este adăugat în lista de favorite.

SAU

  1. Deschide un obiectiv existent din Diary (Jurnal).
  2. Dă clic pe opțiunea Add to favorites (Adăugare la favorite).

Obiectivul este adăugat în lista de favorite.

Modificarea unui favorit

  1. Dă clic pe pictograma favorite din colțul din dreapta sus de lângă numele tău. Apar toate obiectivele de antrenament favorite.
  2. Dă clic pe obiectivul favorit pe care dorești să-l modifici, apoi dă clic pe opțiunea Edit (Modificare).
  3. După ce ai efectuat toate modificările necesare, dă clic pe Update changes (Actualizare modificări).

Eliminarea unui favorit

  1. Dă clic pe pictograma favorite din colțul din dreapta sus de lângă numele tău. Apar toate obiectivele de antrenament favorite.
  2. Pentru a șterge obiectivul de antrenament din lista de favorite, dă clic pe pictograma de ștergere din colțul din dreapta sus al acestuia.

Vezi secțiunea Planificarea antrenamentului pentru instrucțiuni privind modul de utilizare a unui favorit ca obiectiv de antrenament programat și vezi secțiunea Începerea unei sesiuni de antrenament pentru a afla cum să începi sesiunea de antrenament cu un obiectiv.