Vă aflați aici: Utilizarea dispozitivului M600 > Structura meniului > M600 Manual de utilizare (AW 2.0) | Meniul de aplicații

Meniul de aplicații

Dispozitivul M600 are următoarele aplicații implicite:

* Numai pe un dispozitiv Polar M600 interconectat cu un telefon Android


Poți descărca mai multe aplicații pentru ceasul inteligent din aplicația Google Play Store (Magazin Google Play) de pe dispozitivul Polar M600. Pentru a putea folosi aplicația Play Store (Magazin Play) de pe dispozitivul M600, trebuie să conectezi ceasul inteligent la o rețea Wi-Fi.

Obținerea mai multor aplicații

  1. Apasă butonul lateral de pornire/oprire din ecranul principal activ pentru a deschide meniul de aplicații.
  2. Caută și atinge opțiunea Play Store (Magazin Play).
  3. Derulează lista de aplicații sugerate sau atinge pictograma lupă din partea de sus a listei pentru a începe căutarea.
  4. Atinge o aplicație pe care dorești s-o instalezi.
  5. Atinge opțiunea Install (Instalare) pentru a începe descărcarea aplicației pe dispozitivul M600.

Pentru a vedea aplicațiile Google compatibile cu Wear OS by Google, accesează pagina de ajutor Wear OS by Google Help.


Informații valabile doar în cazul dispozitivelor Polar M600 interconectate cu un telefon Android

Pentru a vedea o listă cu aplicații recomandate pentru ceas, deschide aplicația Wear OS by Google pe telefon și derulează în jos la „Essential watch apps” (Aplicații esențiale pentru ceas). Poți atinge opțiunea MORE (Mai multe) pentru a accesa Google Play Store (Magazin Google Play) și a deschide o selecție mai variată de aplicații recomandate compatibile cu Wear OS by Google.

S-ar putea ca unele aplicații pe care le utilizezi pe telefonul Android interconectat să aibă o versiune de ceas inteligent Wear OS by Google disponibilă: Accesează aplicația Play Store (Magazin Play) pe dispozitivul M600 și derulează în jos la meniul principal, pentru a căuta opțiunea Apps on your phone (Aplicații pe telefon) > atinge aplicația pe care dorești s-o folosești pe ceasul inteligent > atinge Install (Instalare). După ce instalarea a fost finalizată, poți găsi versiunea de ceas inteligent a aplicației din meniul de aplicații de pe dispozitivul M600. Pentru întrebări legate de aceste aplicații, contactează dezvoltatorii aplicațiilor respective.