Vă aflați aici: Antrenamentul cu dispozitivul Polar > Structura meniului aplicației Polar

Meniul aplicației Polar


Antrenamentul

De aici începi sesiunile de antrenament. Deschide meniul Training (Antrenament) pentru a vedea o listă de profiluri sportive pe care le ai în aplicația Polar. Aici poți selecta sportul dorit.

Poți modifica selecția de profiluri sportive pe care le vezi în aplicația Polar de pe dispozitivul M600 în aplicația Polar Flow sau serviciul web Polar Flow. În meniul aplicației mobile, atinge opțiunea Sport profiles (Profiluri sportive). O altă opțiune este să accesezi site-ul flow.polar.com, să dai clic pe numele tău din colțul din dreapta sus și să selectezi opțiunea Sport profiles (Profiluri sportive). Atât în aplicația mobilă, cât și în serviciul web, poți adăuga și elimina sporturi, precum și reorganiza lista, pentru a accesa ușor sporturile favorite pe dispozitivul M600.

Pentru a începe antrenamentul, așteaptă ca ritmul tău cardiac să apară lângă pictograma indicând sportul. Dacă profilul sportiv selectat acceptă urmărirea prin GPS, va apărea și pictograma GPS. Cercul verde din jurul pictogramei GPS se va opri din rotire când se găsește un semnal GPS. Apasă butonul frontal sau atinge pictograma pentru a selecta sportul, iar sesiunea de antrenament începe.


Ziua mea

Poți vedea progresul activității tale zilnice din ecranul principal al dispozitivului M600 când utilizezi tipurile de afișare a ceasului proprii mărcii Polar, cum ar fi „Polar Jumbo”. În My day (Ziua mea) poți vedea mai multe detalii despre activitatea ta zilnică și despre sesiunile de antrenament pentru ziua respectivă.

Deschide My Day (Ziua mea) pentru a vedea starea activității ACUM. Aici vei vedea procentajul atins din obiectivul de activitate zilnic până în momentul actual. Progresul este afișat și în bara de activitate care se umple treptat. De asemenea, vei vedea numărul de pași făcuți, distanța parcursă până în momentul actual și caloriile arse.

Derulează meniul My day (Ziua mea) pentru a vedea sesiunile de antrenament efectuate pe parcursul zilei și sesiunile de antrenament planificate pe care le-ai creat pentru ziua respectivă în serviciul web Polar Flow sau în aplicația Polar Flow. Poți deschide sesiunile din trecut pentru a vedea mai multe detalii despre acestea.


My Heart rate (Ritmul meu cardiac)

Aici poți verifica rapid ritmul cardiac actual fără a începe o sesiune de antrenament. Trebuie doar să strângi brățara și să atingi pictograma, după care vei vedea, în scurt timp, ritmul cardiac actual.

Glisează spre dreapta pentru a reveni la meniul aplicației Polar sau apasă butonul lateral de pornire/oprire pentru a reveni la ecranul de pornire.


Sincronizarea

Informații valabile doar în cazul dispozitivelor Polar M600 interconectate cu un iPhone

Aplicația Polar de pe dispozitivul M600 sincronizează automat datele privind antrenamentul și activitatea cu aplicația Polar Flow după finalizarea unei sesiuni de antrenament. Însă, dacă nu te antrenezi cu aplicația Polar și dorești să vezi datele privind activitatea în aplicația mobilă, trebuie să utilizezi sincronizarea manuală. Poți face acest lucru atingând pictograma Sync (Sincronizare).. Dispozitivul M600 afișează mesajul Syncing (Se sincronizează) în timpul sincronizării și mesajul Completed (Sincronizare finalizată) după o sincronizare reușită.

Când aplicația Polar de pe M600 se sincronizează cu aplicația mobilă, datele privind activitatea și antrenamentul sunt sincronizate și în serviciul web prin intermediul unei conexiuni de internet.