Vă aflați aici: Setări > Actualizarea software-ului de sistem

Actualizarea software-ului de sistem

Dispozitivul Polar M600 funcționează cu ajutorul aplicației Wear OS by Google. Vei primi o notificare automată pe dispozitivul M600 dacă este disponibilă a nouă actualizare a sistemului Wear OS by Google. Actualizarea se va descărca pe dispozitivul M600 când ceasul inteligent este conectat pentru a fi încărcat și la telefon, prin Bluetooth, iar telefonul are o conexiune la internet.


De asemenea, poți verifica manual de pe ceasul inteligent dacă este disponibilă vreo actualizare software Wear OS by Google.

Căutarea manuală a actualizărilor

  1. Accesează aplicația Settings (Setări) și caută, apoi atinge opțiunea System (Sistem).
  2. Atinge opțiunea About (Despre).
  3. Derulează lista în jos pentru a căuta și atinge opțiunea System updates (Actualizări sistem).

Dispozitivul M600 va afișa fie mesajul „System is up to date” (Sistemul este la zi) sau „System update available” (Este disponibilă o actualizare a sistemului). Dacă este disponibilă o actualizare nouă, descărcarea va începe când ceasul inteligent este conectat pentru a fi încărcat și la telefon, prin Bluetooth, iar telefonul are o conexiune la internet.


Instalarea actualizării software

După descărcarea actualizării sistemului pe dispozitivul M600, vei primi o notificare că actualizarea poate fi instalată.

  1. Atinge notificarea.
  2. Atinge pictograma bifă pentru a începe instalarea.

Ceasul inteligent va reporni și sistemul Android va fi actualizat.


De asemenea, consultă capitolul Updating the Polar app (Actualizarea aplicației Polar) în manualul utilizatorului și află răspunsul la întrebarea How can I check my M600 software versions (Cum pot să verific versiunile software ale dispozitivului meu M600) în paginile de ajutor Polar.