Vă aflați aici: Antrenamentul cu dispozitivul Polar > Sincronizarea

Sincronizarea

Pentru a putea sincroniza datele între aplicația Polar de pe dispozitivul M600, aplicația mobilă Polar Flow și serviciul web Polar Flow, trebuie să ai un cont Polar. Ai creat deja un cont dacă ai finalizat configurarea dispozitivului M600.


Sincronizarea automată a datelor privind antrenamentul

Aplicația Polar de pe dispozitivul M600 sincronizează automat datele privind antrenamentul și activitatea cu aplicația Polar Flow după finalizarea unei sesiuni de antrenament. Pentru ca sincronizarea automată să funcționeze, trebuie să fii autentificat în aplicația mobilă folosind contul Polar, iar telefonul și dispozitivul M600 trebuie să fie conectate.
Pe telefoanele Android: Telefonul și dispozitivul M600 pot fi conectate prin Bluetooth sau Wi-Fi.
Pe iPhone: Telefonul și dispozitivul M600 trebuie să fie conectate prin Bluetooth.

Aplicația Polar sincronizează și datele privind activitatea cu aplicația mobilă dacă primești o alertă de inactivitate sau îți atingi obiectivul zilnic de activitate.

Când datele privind activitatea și antrenamentul sunt actualizate în aplicația mobilă, datele sunt sincronizate automat și cu serviciul web Polar Flow printr-o conexiune internet.

În atenția utilizatorilor iPhone! Dacă nu te antrenezi folosind aplicația Polar și dorești să vezi datele privind activitatea în aplicația mobilă, trebuie să utilizezi sincronizarea manuală.


Sincronizarea setărilor modificate

Poți modifica setările contului Polar, poți adăuga sau elimina profiluri sportive, poți crea obiective de antrenament și poți modifica setările privind profilurile sportive atât în serviciul web Polar Flow, cât și în aplicația mobilă Polar Flow.

Toate modificările pe care le faci în aplicația mobilă se vor sincroniza automat între aplicația mobilă și serviciul web când telefonul este conectat la internet. Dacă faci modificări în serviciul web Polar Flow, acestea se vor sincroniza cu aplicația mobilă data viitoare când pornești aplicația pe telefon.

Informații valabile în cazul dispozitivelor Polar M600 interconectate cu un telefon Android.

Dacă dispozitivul M600 este interconectat cu un telefon Android, setările modificate se vor sincroniza automat între aplicația mobilă și aplicația Polar de pe dispozitivul M600 prin Bluetooth sau printr-o conexiune Wi-Fi.

Informații aplicabile pentru dispozitivele Polar M600 interconectate cu un iPhone.

Dacă dispozitivul M600 este interconectat cu un iPhone, trebuie să sincronizezi manual setările modificate între aplicația mobilă și aplicația Polar de pe dispozitivul M600.


Sincronizarea manuală a datelor privind activitatea și a setărilor modificate (utilizatorii iPhone)

  1. Pentru a porni aplicația Polar, apasă butonul frontal de pe dispozitivul M600.
  2. Glisează meniul în jos pentru a căuta și atinge opțiunea Sync (Sincronizare).
  3. Ceasul afișează mesajul Syncing (Se sincronizează) în timpul sincronizării și mesajul Completed (Sincronizare finalizată) după o sincronizare reușită.

Pentru a obține informații despre utilizarea aplicației Polar Flow, vezi paginile de ajutor Polar.

Pentru a obține informații despre utilizarea serviciului web Polar Flow, vezi paginile de ajutor Polar.