Vă aflați aici: Funcțiile Polar > Funcțiile Polar Smart Coaching (Antrenare inteligentă) > Running Program (Program de alergare)

Running Program (Program de alergare)

Programul de alergare Polar este un plan de alergare complet și personalizat, pentru a te ajuta să te antrenezi pentru un concurs de alergat. Indiferent dacă te antrenezi pentru o cursă de 5 km sau un maraton, programul de alergare îți spune cum, cât de mult și cât de frecvent trebuie să te antrenezi.

Programul de alergare Polar ține cont de nivelul tău de pregătire și este conceput să se asigure că te antrenezi corespunzător, evitând excesele. Programul este personalizat pentru evenimentul tău, ținând cont de caracteristicile tale personale, de istoricul de antrenamente și de timpul de pregătire. Programele sunt disponibile pentru probele de 5 km, 10 km, semi-maraton și maraton. Poți citi mai multe despre programul de alergare aici.

Programul de alergare Polar este gratuit. Trebuie doar să te conectezi la serviciul web Polar Flow la flow.polar.com, atinge PROGRAMS (Programe) în partea de sus a paginii și începe în forță antrenamentul.