Vă aflați aici: Noțiuni introductive > Configurarea dispozitivului M600

Configurarea dispozitivului Polar M600

Ceasul sport Polar M600 este compatibil cu telefoane inteligente care rulează sistemele de operare Android 4.4+ sau iOS 10.0+. Utilizatorii de iPhone trebuie să aibă modelul 5 sau mai nou. Poți accesa g.co/WearCheck pe telefon, pentru a verifica dacă acesta este compatibil cu aplicația Wear OS by Google.


Pregătirea pentru configurare

 1. Pentru a te asigura că dispozitivul M600 este suficient de încărcat în timpul configurării, pune dispozitivul M600 la încărcat folosind fie un port USB alimentat cu energie de pe computer, fi un adaptor USB conectat la o priză de perete. Asigură-te că adaptorul este marcat cu „output 5Vdc” (putere maximă 5 V c.c.) și că oferă o intensitate minimă de 500 mA.
 2. Pornește dispozitivul M600 prin apăsarea lungă a butonului lateral de pornire/oprire, până când apare logoul Polar. Apoi, pornirea inițială a sistemului de operare va dura câteva minute.
 3. Atinge ecranul tactil al dispozitivului M600 pentru a începe configurarea. Apoi glisează în sus sau în jos pentru a găsi limba dorită și atinge-o pentru a o selecta. Dacă selectezi limba greșită, poți reveni la lista de limbi prin glisarea de la stânga spre dreapta pe ecranul tactil.
 4. Asigură-te că telefonul este conectat la internet și că funcția Bluetooth este activată.
 5. Asigură-te că aplicațiile de servicii Google™ Search și Google Play™ sunt actualizate pe telefonul Android. Sau, în cazul unui iPhone, asigură-te că acesta folosește cea mai recentă versiune a sistemului de operare iOS.
 6. Ține dispozitivul M600 aproape de telefon în timpul configurării.

Interconectarea telefonului inteligent cu dispozitivul Polar M600

Pentru conectarea ceasului inteligent cu telefonul, trebuie să instalezi aplicația Wear OS by Google pe telefon.

 1. Instalează aplicația Wear OS by Google pe telefonul inteligent din magazinul Google Play sau App Store. Sau, dacă ai instalat deja aplicația Wear OS by Google pe telefon, asigură-te că este cea mai recentă versiune.
 2. Dacă ai instalat deja aplicația Wear OS by Google pe telefonul inteligent și ai conectat un alt dispozitiv la acesta, pornește aplicația mobilă și (pe telefoanele Android) selectează opțiunea Add a new watch (Adăugare ceas nou) din meniul derulant de lângă numele dispozitivului din partea de sus a ecranului sau (pe iPhone) atinge cele trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului și selectează opțiunea Pair with a new wearable (Interconectare cu un dispozitiv purtabil nou). Apoi, urmează instrucțiunile de mai jos, de la etapa 3.

 3. Când pornești aplicația Wear OS by Google pe telefon, aceasta îți cere automat să începi configurarea ceasului.
 4. Glisează în sus pe ecranul dispozitivului M600, pentru a afișa codul ceasului, apoi introdu acest cod în telefon.
 5. Pe telefoanele Android: vei primi pe telefon o solicitare de interconectare prin Bluetooth. Asigură-te că acest cod de interconectare de pe dispozitivul M600 coincide cu codul de pe telefon. Atinge Pair (Interconectare) sau OK.

  Pe iPhone: acceptă solicitarea de interconectare prin Bluetooth de pe telefon atingând Pair (Interconectare) sau OK. Va trebui să confirmi interconectarea dispozitivelor: Asigură-te că acest cod de interconectare de pe dispozitivul M600 coincide cu codul de pe telefon, după care atinge CONFIRM (CONFIRMARE).

 6. După finalizarea interconectării, vei vedea un mesaj rapid de confirmare atât pe dispozitivul M600, cât și pe telefon. După aceea, va dura puțin până când dispozitivul M600 finalizează sincronizarea cu telefonul.
 7. Pentru a finaliza interconectarea telefonului cu dispozitivul M600, trebuie să copiezi contul tău Google de pe telefon pe dispozitivul M600. Contul Google este necesar pe dispozitivul Polar M600 pentru a putea utiliza aplicațiile pe ceasul inteligent. De asemenea, va trebui să activezi anumite setări, cum ar fi autorizarea ca Wear OS by Google să afișeze notificările trimise pe telefon, astfel încât să profiți la maximum de ceea ce îți ofer dispozitivul Polar M600 Wear OS by Google. Pentru aceasta, urmează instrucțiunile de pe ecran.
 8. Pe iPhone: dacă încă nu ai un cont Google, îți poți crea unul în această etapă a configurării. Atinge CONTINUE (CONTINUARE) când apare mesajul Sign in to your Google account (Conectează-te la contul tău Google), apoi atinge opțiunea Create account (Creează cont).

 9. După finalizarea etapei de interconectare a procesului de configurare, dispozitivul M600 va porni în modul de afișare a orei și vei vedea mesajul Polar M600 Connected (Dispozitiv Polar M600 conectat) în colțul din stânga sus al aplicației Wear OS by Google de pe telefon.

După sincronizarea inițială, noul ceas inteligent lansează un tutorial despre utilizarea ceasului. Poți parcurge tutorialul și poți continua configurarea după aceea. Sau poți ignora tutorialul deocamdată prin glisarea în jos, putând reveni ulterior la acesta glisând în sus bilețelul tutorialului din partea de jos a ecranului principal.


Activarea aplicației Polar pe dispozitivul M600

Pentru a profita la maximum de noul tău dispozitiv Polar M600 și a putea utiliza funcțiile Polar de urmărire a activității și de antrenament, trebuie să activezi aplicația Polar pe ceasul inteligent. Pentru a face acest lucru, trebuie să instalezi întâi aplicația Polar Flow pe telefonul inteligent. Dacă ai instalat deja aplicația mobilă Polar Flow pe telefonul inteligent, asigură-te că este cea mai recentă versiune, apoi continuă configurarea de la etapa 2 de mai jos.

 1. Accesează Google Play sau App Store pe telefon și caută și descarcă aplicația Polar Flow.
 2. Pornește aplicația Polar Flow pe telefon.
 3. Pe iPhone: Pentru a continua, trebuie să pornești aplicația Polar pe dispozitivul M600 prin apăsarea butonului frontal. Apoi, atinge opțiunea Start pe telefon.

 4. Alege dacă vei purta dispozitivul M600 pe brațul stâng sau drept, apoi atinge opțiunea Continue (Continuare). Pe iPhone: atinge opțiunea Save and sync (Salvare și sincronizare).
 5. Conectează-te cu contul tău Polar sau creează unul nou.
 6. După activarea aplicației Polar pe dispozitivul M600, vei vedea mesajul „Setup completed” (Configurare finalizată).

În atenția utilizatorilor iPhone! Trebuie să conectezi manual dispozitivul M600 la o rețea Wi-Fi. Conexiunea Wi-Fi îți permite să utilizezi aplicația Google Play de pe dispozitivul M600 pentru a actualiza aplicația Polar și pentru a descărca alte aplicații pe ceasul inteligent Wear OS by Google.

Pe telefoanele Android: dacă ai conectat dispozitivul M600 la o rețea Wi-Fi cu ajutorul sistemului cloud Wear OS by Google, când ți se solicită în timpul configurării, dispozitivul M600 de poate conecta automat la rețelele Wi-Fi salvate pe telefon. Pentru mai multe informații, consultă secțiunea Conectarea la o rețea Wi-Fi.

Conectarea dispozitivului M600 la o rețea Wi-Fi

 1. Asigură-te că afișajul dispozitivului M600 este activ și că este afișat ecranul principal.
 2. Glisează în jos din partea de sus a ecranului pentru a accesa meniul Quick settings (Setări rapide).
 3. Atinge pictograma de setări.
 4. Derulează meniul Settings (Setări), pentru a căuta și atinge opțiunea Connectivity (Conectivitate).
 5. Atinge opțiunea Wi-Fi.
 6. Atinge opțiunea +Add network (Adăugare rețea).
 7. Așteaptă până când ceasul inteligent găsește rețelele Wi-Fi disponibile și atinge-o pe cea la care dorești să te conectezi.
 8. Dacă rețeaua selectată necesită o parolă, atinge opțiunea Enter on phone (Introdu pe telefon). Pe telefon, introdu parola pentru rețeaua Wi-Fi și atinge opțiunea Connect (Conectare).

Actualizarea versiunii de software

După ce ai configurat dispozitivul M600, va trebui să actualizezi software-ul de sistem al ceasului inteligent pentru a primi cele mai recente actualizări și a menține ceasul inteligent într-o stare de funcționare perfectă. De asemenea, va trebui să te asiguri că ai cea mai recentă versiune a aplicației Polar pe dispozitivul M600.

 • Consultă acest document de asistență pentru a afla care sunt cele mai recente versiuni ale celor patru software-uri pentru dispozitivul M600.
 • Acest document de asistență te va ajuta să actualizezi toate cele patru software-uri pentru dispozitivul M600 când acesta funcționează cu software-ul de sistem Wear OS by Google 2.0.

Dispozitivul este pregătit. Distracție plăcută!

Reține că poți interconecta dispozitivul M600 cu un singur telefon Android, un singur iPhone sau o singură tabletă simultan. Poți interconecta dispozitivul M600 cu o tabletă nouă sau un telefon nou după resetarea ceasului inteligent la valorile din fabrică.