Vă aflați aici: Funcțiile Polar > Măsurarea cadenței la nivelul încheieturii

Cadența de la încheietură

Cadența de la încheietură îți oferă opțiunea de a vedea cadența de alergare fără un senzor separat de mers. Cadența este măsurată cu ajutorul unui accelerometru încorporat pe baza mișcărilor încheieturii.

Măsurarea cadenței de la încheietură este disponibilă pentru sporturile următoare: mers, alergare ușoară, alergare intensă, alergare pe asfalt, alergare pe pistă și pe teren accidentat, alergare montană, alergare pe bandă și ultramaraton.

Pentru a vedea cadența în timpul unei sesiuni de antrenament, accesează aplicația Polar Flow > Sport profiles (Profiluri sportive) > atinge profilul sportiv pe care dorești să-l modifici > Change settings (Modificare setări) / Edit (Modificare) > și adaugă Running cadence (Cadență de alergare) la meniul Training views (Vizualizări de antrenament) din profilul sportiv utilizat pentru alergare. Poți modifica și setările profilului sportiv în serviciul web Polar Flow > Sport Profiles (Profiluri sportive) > Edit (Modificare). Vei vedea cadența medie și maximă după sesiunea de antrenament în rezumatul antrenamentului în aplicația Polar pe dispozitivul M600, precum și în aplicația Polar Flow și serviciul web Polar Flow.

Pentru a avea acces la această funcție, trebuie să ai instalată cel puțin versiunea 1.4 a aplicației Polar pe dispozitivul M600 interconectat cu un telefon Android sau cel puțin versiunea 2.0 a aplicației Polar pe dispozitivul M600 interconectat cu un iPhone.

Pentru mai multe informații despre utilizarea cadenței de alergare în timpul antrenamentului, accesează Polar support pages (Paginile de ajutor Polar).