Aplicația Polar

Antrenamentul cu aplicația Polar pe dispozitivul M600

Utilizează aplicația Polar pe dispozitivul M600 pentru a profita de ceasul tău inteligent optimizat pentru sport.


Află ce oferă aplicația Polar și cum să te descurci cu aceasta:


Urmărește sesiunile de antrenament și vezi, de exemplu, ritmul cardiac, viteza și distanța în timpul antrenamentului:


Vezi și instrucțiunile noastre despre cum trebuie să porți dispozitivul M600 pentru a obține valori precise privind ritmul cardiac și pentru a afla pentru ce tipuri de sport recomandăm folosirea unui senzor de ritm cardiac Polar cu bandă pentru piept, pentru a obține măsurători precise ale ritmului cardiac:


Profilurile sportive

Separă profilurile pentru toate sporturile pe care dorești să le practici, cu setări particulare pentru fiecare dintre acestea. Introdu setările pentru profilul sportiv care se potrivesc cel mai bine cu specificul antrenamentului tău:


Funcțiile Polar

Funcțiile unice Polar de Smart Coaching îți oferă cel mai bun ajutor în dezvoltarea antrenamentului, precum și feedback util privind evoluția ta. Aplicația Polar de pe dispozitivul M600 include următoarele funcții Polar Smart Coaching:

Împreună cu aplicația mobilă Polar Flow și serviciul web Polar Flow, poți planifica antrenamentul și poți atinge obiectivele de antrenament. Totodată, poți analiza și înțelege datele privind performanța, poți urmări progresul înregistrat și poți partaja sesiunile cu alții. Pentru mai multe informații, vezi secțiunea Aplicația Polar și Polar Flow.


Consultă secțiunea Actualizarea aplicației Polar pentru a ști cum să menții funcțiile Polar de pe ceasul inteligent actualizate.