Du er her: Funksjoner > Smart Coaching > Treningsbelastning

Treningsbelastning

Funksjonen for treningsbelastning i dagboken i Polar Flow-nettjenesten forteller deg hvor hard treningsøkten din var og hvor mye tid som kreves for fullstendig restitusjon. Denne funksjonen forteller deg om du er tilstrekkelig restituert til neste økt, slik at du kan finne en balanse mellom hvile og trening. I Polar Flow-nettjenesten kan du kontrollere din totale belastning, optimalisere treningen og overvåke prestasjonsutviklingen.

Treningsbelastning tar hensyn til ulike faktorer som påvirker treningsbelastningen og restitusjonstiden din, for eksempel hjertefrekvens under trening, treningsvarighet og individuelle faktorer som kjønn, alder, høyde og vekt. Kontinuerlig overvåkning av treningsbelastning og restitusjon vil hjelpe deg med å identifisere personlige grenser, unngå overtrening eller undertrening og justere treningsintensiteten og varigheten i henhold til dine daglige og ukentlige mål.

Funksjonen for treningsbelastning hjelper deg med å kontrollere din totale belastning, optimalisere treningen og overvåke prestasjonsutviklingen. Funksjonen gjør at ulike typer treningsøkter kan sammenlignes med hverandre og hjelper deg med å finne den perfekte balansen mellom hvile og trening.