Du er her: Trening > Start en treningsøkt

Start en treningsøkt

Velg profil og sykkel for turen

Gå til PROFIL for å velge Landeveissykling, Terrengsykling, Innendørs sykling eller Annen. Velg Sykkel 1, Sykkel 2, Sykkel 3 eller Sykkel 4.

Hvis du har aktivert GPS i profilen du har valgt, starter V650 automatisk søket etter GPS-satellittsignaler. Hold V650 i ro med displayet i retning oppover i løpet av søket. Dette vil vanligvis ta 30-60 sekunder den første gangen. Deretter burde det bare ta noen sekunder. V650 har funnet GPS-satellittsignalene når den grønne sirkelen rundt GPS er statisk.

Hvis du har koblet en sensor til sykkelen, begynner V650 å søke etter signaler fra sensorene. Den grønne sirkelen rundt sensorindikatoren blinker mens søket pågår. V650 er klar når den grønne sirkelen rundt sensorindikatoren er statisk. Trykk på frontknappen for å starte turen eller fortsette med valg av rute.

1. GPS
  2. Pulssensor
  3. Watt-sensor
  4. Tråkkfrekvensmåler
  5. Hastighetssensor

Når satellittsignalene er funnet, kalibrerer V650 høyden. Høydekalibrering fullført vises når kalibreringen er ferdig. For å sikre at høyden holder seg nøyaktig, må V650 kalibreres når du har en pålitelig referanse som for eksempel en fjelltopp eller et topografisk kart, eller når du er ved havoverflaten. Trykk på sideknappen og velg Kalibrer høyde for å kalibrere manuelt. Angi deretter høyden på din nåværende plassering.

Start en treningsøkt med ruteveiledning

Gå til RUTER for å se en liste over rutene som du har lagt til i favorittene i Flow-nettjenesten og som er synkronisert med V650. Velg rute for neste treningsøkt ved å trykke på sirkelen til venstre for navnet på ruten. Når du trykker på en rutedel, får du opp en forhåndsvisning av ruten.

Gå tilbake til hovedvisningen ved å trykke på . Den valgte ruten vises i RUTER-delen. Trykk på frontknappen for å starte turen.

Hvis du vil ha mer informasjon om ruteveiledning og instruksjoner for hvordan du legger til ruter i V650, kan du gå til Ruteveiledning.