Du er her: Polar Flow > Polar Flow-appen

Polar Flow-appen

Med Polar Flow-appen får du en rask oversikt over treningsdataene dine rett etter økten. Du får også se ukentlige sammendrag av treningen din i treningsdagboken. Flow-appen er den enkleste metoden for å sykronisere V650-treningsdataene dine med Flow-nettjenesten.

Polar V650 er kompatibel med Polar Flow-appen versjon 3.0 og nyere for iOS og Android. Du må også ha firmvareversjon 1.4.5 eller nyere på V650 for å kunne bruke den sammen med Flow-appen. Polar FlowSync tilbyr oppdateringen når du kobler V650 til datamaskinen din med den medfølgende USB-kabelen.

Med Flow-appen kan du se følgende:

• rutevisning på et kart
  • treningsfordeler
  • treningsbelastning og restitusjonstid
  • starttid og varighet for økten
  • gjennomsnittlig og maksimal hastighet/fart og distanse
  • gjennomsnittlig og maksimal hjertefrekvens, kumulative hjertefrekvenssoner
  • kalorier og fettforbrenningsprosent av kalorier
  • maksimal høyde, stigning og nedstigning
  • Etappedetaljer

Før du kan begynne å bruke Flow-appen, må du registrere V650 i Flow-nettjenesten. Registreringen finner sted når du konfigurerer V650 på flow.polar.com/start. Du finner mer informasjon under Konfigurer V650.

For å komme i gang med Flow-appen laster du den ned til den mobile enheten din fra App Store eller Google Play. Gå til www.polar.com/en/support/Flow_app for brukerstøtte og mer informasjon om bruk av Polar Flow-appen. For å se treningsdata i Flow-appen må den synkroniseres med V650 etter økten. Gå til Synkronisering hvis du vil ha informasjon om hvordan du synkroniserer V650 med Flow-appen.