Du er her: Trening > Historikk

Historikk

Økter

V650 lagrer et sammendrag av turen din i HISTORIKK > Økter. Her kan du se en liste over øktene dine sammen med følgende informasjon: dato, starttid, profil og sykkel.

• Trykk på en økt for å åpne sammendraget. Bla gjennom sammendraget ved å sveipe til venstre eller høyre.
  • Trykk og hold for å slette en økt.

Hvis du vil se en dypere analyse, kan du overføre treningshistorikken din til Polar Flow-nettjenesten ved hjelp av USB-kabelen og FlowSync-programvaren. I nettjenesten finner du ulike alternativer for analyse av dataene.

Totaler

Hvis du vil vise totaler for treningen din, går du til HISTORIKK > Totaler.

Totaler inkluderer kumulativ informasjon som er registrert under treningsøktene siden siste tilbakestilling:

• Tidsrom
  • Varighet
  • Distanse
  • Kalorier
  • Distanse som er syklet på Sykkel 1, Sykkel 2, Sykkel 3 og Sykkel 4

Trykk på feltet for å tilbakestille totalene. Sykkeltotalene må tilbakestilles hver for seg.

Verdiene oppdateres automatisk når du stopper registreringen.

Bruk filen med totalverdier som en sesongbasert eller månedlig telling av sykkeldata.