Du er her: Kom i gang > Konfigurer V650

Konfigurer V650

Utfør oppsettet i Polar Flow-nettjenesten. Der kan du fylle ut alle de fysiske opplysningene som kreves for at du skal få nøyaktige treningsdata, i én omgang. Du kan også velge språk og laste ned den siste fastvaren for V650. Når du skal utføre oppsettet i Polar Flow-nettjenesten, trenger du en datamaskin med Internett-tilkobling.

Hvis du ikke umiddelbart har tilgang til en datamaskin med Internett-tilkobling, kan du starte oppsettet fra enheten. Vær imidlertid oppmerksom på at enheten ikke inneholder alle innstillingene. For å få optimalt utbytte av V650 er det viktig at du utfører oppsettet i Polar Flow-nettjenesten på et senere tidspunkt.

Oppsett i Polar Flow-nettjenesten

1. Gå til flow.polar.com/start og last ned Polar FlowSync-programvaren, som du trenger for å koble V650 til Flow-nettjenesten.
  2. Åpne installasjonspakken, og følg instruksjonene på skjermen for å installere programvaren.
  3. Når installasjonen er ferdig, åpnes FlowSync automatisk, og du blir bedt om å koble til Polar-produktet ditt.
  4. Aktiver V650 ved å trykke på sideknappen i noen sekunder.
  5. Koble V650 til USB-porten på datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen. La datamaskinen installere eventuelle USB-drivere som foreslås.
  6. Flow-nettjenesten åpnes automatisk i nettleseren din. Opprett en Polar-konto, eller logg deg på hvis du allerede har en konto. Fyll ut de fysiske innstillingene dine. Disse innstillingene påvirker kaloriberegningen og andre Smart Coaching-funksjoner.
  7. Klikk på Lagre for å fullføre oppsettet. FlowSync begynner å synkronisere dataene med V650. Vent til synkroniseringen er ferdig før du kobler fra V650. FlowSync-statusen endres til fullført når synkroniseringen er ferdig.

Du kan velge følgende språk i Polar Flow-nettjenesten:Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português, 简体中文, Русский, Suomi eller Svenska.

Oppsett fra enheten

Koble V650 til datamaskinens USB-port eller en USB-lader ved hjelp av kabelen som fulgte med i esken. Aktiver V650 ved å trykke på sideknappen. Første gang du gjør dette, ber V650 deg om å utføre et innledende oppsett.

1. Begynn med å velge ett av følgende språk: Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Português, Suomi, Svenska, 日本語 eller 简体中文. Hvis du ikke ser ditt språk, sveiper du opp for å bla i listen. Velg et språk ved å trykke på det. Feltet blir rødt. Bekreft og gå videre til neste innstilling ved å trykke på nederst på skjermen.
  2. Enheter: Velg Metriske (kg/cm) eller Britiske (lb/ft) enheter.
  3. Bruk GPS-tid: Hvis du vil at V650 skal registrere UTC-tid (Coordinated Universal Time) fra GPS-satellitter, merker du av i ruten og velger UTC-tidssonen som er nærmest deg.
  4. Klokkeslett: Endre tidsformatet ved å trykke på 12 t / 24 t (1). Det valgte tidsformatet vises i hvitt. Hvis du velger 12 t som tidsformat, må du også velge AM eller PM (2). Angi deretter lokal tid.

5. Dato: Angi gjeldende dato.
  6. Kjønn: Velg Mann eller Kvinne.
  7. Høyde: Legg inn høyden din.
  8. Vekt: Legg inn vekten din.
  9. Fødselsdato: Angi fødselsdatoen din.
  10. Hvis du vil endre innstillingene, trykker du på nederst på skjermen for å gå tilbake til ønsket innstilling. Trykk på for å godta innstillingene. V650 går til hovedvisning.

For å få mest mulig nøyaktige og personlige treningsdata er det viktig at du er nøye med fysiske innstillinger som alder, vekt og kjønn.