Du er her: Innstillinger > Fastvareoppdatering

Firmwareoppdatering

Firmwaren i V650 kan oppdateres. Når en ny firmware er tilgjengelig, får du et varsel via FlowSync når du kobler V650 til datamaskinen din med USB-kabelen. Firmwareareoppdateringer lastes ned via USB-kabelen og FlowSync-programvare.

Firmwareoppdateringer kjøres for å forbedre funksjonaliteten til V650. Oppdateringene kan for eksempel inneholde forbedringer av eksisterende funksjoner eller helt nye funksjoner.

SLIK OPPDATERER DU FIRMWAREN

For å oppdatere firmwaren i V650 må du ha følgende:

• En konto for Flow-nettjenesten.
  • Installert FlowSync-programvare.
  • V650 må være registrert i Flow-nettjenesten.

Gå til flow.polar.com/start, opprett en Polar-konto i Polar Flow-nettjenesten og last ned og installer FlowSync-programvaren på datamaskinen din.

Oppdater firmwaren på følgende måte:

1. Plugg mikro-USB-kontakten inn i V650, og koble den andre enden av kabelen til datamaskinen.
  2. FlowSync starter synkronisering av dataene dine.
  3. Etter synkronisering blir du bedt om å oppdatere firmwaren.
  4. Velg Ja. Ny firmware installeres og V650 starter på nytt.

Før oppdatering av firmwaren synkroniseres dataene fra V650 med Flow-nettjenesten. Det er derfor ingen risiko for datatap ved oppdatering.