Du er her: Viktig informasjon > Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Polar V650

Batteritype: Oppladbart 1900 mAh Li-ion Polymer batteri
Driftstid: 10 t
Driftstemperatur: -20 °C til 50 °C
Materialer i V650: ABS (akrylnitril-butadien-styren), PC (polykarbonat), Asahi Dragontrail (glass), PA (polyamid)
Materialer i sykkelfestet: POM (polyoksymetylen)
Klokkens nøyaktighet: Bedre enn ± 0,5 sekunder/dag ved en temperatur på 25 °C
GPS-nøyaktighet: distanse ±2 %, hastighet ±2 km/t
Nøyaktighet for høydemåling: ±20 m / 65 ft
Stignings-/nedstigningsoppløsning: 5 m
Maksimal høyde: 9000 m / 29528 ft
Prøvehastighet: 1 Hz
Nøyaktighet for måling av hjertefrekvens: ± 1% eller 1 bpm, avhengig av hvilken verdi som er størst. Definisjonen gjelder under stabile forhold.
Måleområde for hjertefrekvens: 15-240 bpm
Gjeldende hastighetsvisningsområde: 0-399 km/t eller 248 mph
Vanntetthet:

Vanntett IPX7

Beskyttet mot vannsprut og regndråper. Ikke senk V650 ned i vann. Bruk av V650 i kraftig regn kan føre til forstyrrelser i GPS-mottak.

Grenseverdier for V650

Maksimalt antall økter som kan lagres: V650 lagrer øktene fra inneværende uke og de foregående fire ukene.
Maksimal tid som kan registreres i én økt: 99 t 59 min 59 s
Maksimalt antall etapper som kan registreres i én økt: 999
Maksimalt antall automatiske etapper som kan registreres i én økt: 999
Totalt antall kalorier: 65535

Pulssensor

Batteriets levetid: 300 t
Batteritype: CR2025
Tetningsring for batteri: O-ring 20,0 x 0,90, materiale: silikon
Driftstemperatur: -10 °C til 50 °C
Kontaktmateriale: ABS
Materiale i stroppen: 38 % polyamid, 29 % polyuretan, 20 % elastan, 13 % polyester
Vanntetthet: 30 m

Bruker trådløs Bluetooth® Smart-teknologi.

Polar FlowSync-programvare

For å bruke FlowSync-programvaren må du ha en datamaskin med Microsoft Windows eller Mac operativsystem, Internett-tilkobling og en ledig USB-port.

Sjekk den nyeste informasjonen om kompatibilitet fra support.polar.com.

Kompatibilitet for Polar Flow-mobilappen

Sjekk den nyeste informasjonen om kompatibilitet fra support.polar.com.

Vanntettheten til Polar-produkter

De fleste Polar-produkter kan brukes mens du svømmer. De er imidlertid ikke dykkeinstrumenter. For at delene skal fortsette å være vanntette er det viktig at du ikke trykker på knappene på enheten under vann.

Polar-enheter med pulsmåling på håndleddet egner seg for svømming og bading. De registrerer aktivitetsdataene dine basert på håndleddbevegelsene dine også under svømming. Testene våre har imidlertid vist at funksjonen for pulsmåling på håndleddet ikke fungerer optimalt i vann, og vi kan derfor ikke anbefale pulsmåling på håndleddet under svømming.

I klokkebransjen indikeres vanntetthet vanligvis i meter, noe som betyr det statiske vanntrykket på den aktuelle dybden. Polar bruker det samme indikasjonssystemet. Vanntettheten til Polar-produktene testes i henhold til den internasjonale standarden ISO 22810 eller IEC60529. Alle Polar-enheter med vanntetthetsindikasjon er testet for vanntrykktoleranse før levering.

Polar-produktene deles inn i fire kategorier med hensyn til vanntetthet. Se baksiden av ditt Polar-produkt for å finne vanntetthetskategorien, og sammenligne den med diagrammet nedenfor. Vær oppmerksom på at disse definisjonene ikke nødvendigvis gjelder for produkter fra andre produsenter.

Ved undervannsaktiviteter vil det dynamiske trykket som genereres av bevegelsene i vannet, være høyere enn det statiske trykket. Dette betyr at bevegelse av produktet under vann utsetter det for høyere trykk enn om produktet ble holdt stasjonært.

Merking på baksiden av produktet Vannsprut,
svette, regndråper osv.
Bading og svømming Fridykking med snorkel
(uten luftflasker)
Scubadykking
(med luftflasker)
Vanntetthetskarakteristikker
Vanntett IPX7 OK - - - Ikke vask med vann under trykk.
Beskyttet mot vannsprut, regndråper osv.
Referansestandard: IEC60529.
Vanntett IPX8 OK OK - - Minimum for bading og svømming.
Referansestandard: IEC60529.
Vanntett
Vanntett til 20/30/50 meter
Egnet for svømming
OK OK - - Minimum for bading og svømming.
Referansestandard: ISO22810.
Vanntett til 100 meter OK OK OK - For hyppig bruk i vann, men ikke scubadykking.
Referansestandard: ISO22810.