Du er her: Funksjoner > Brukerhåndbok for Polar V650 | Smart Coaching

Smart Coaching

Enten du har som målsetning å trene med riktig intensitet eller få umiddelbar tilbakemelding, tilbyr Smart Coaching et utvalg av unike og brukervennlige funksjoner som kan tilpasses behovene dine og som er utviklet for å skape maksimal treningsglede og motivasjon.

V650 har følgende Smart Coaching-funksjoner:

• Hjertefrekvenssoner:
 Med hjertefrekvenssoner kan du enkelt velge og overvåke intensiteten på treningen din og følge hjertefrekvensbaserte treningsprogrammer.
  • Smart Calories: Den mest nøyaktige kaloritelleren på markedet teller hvor mange kalorier du har forbrent.
  • Treningsfordeler: V650 gir deg motiverende tilbakemelding om effekten av treningen din umiddelbart etter økten.