Du er her: Kom i gang > Innledning

Polar V650 Brukerhåndbok

Innledning

Gratulerer med din nye V650! V650 er utviklet for de mest ambisiøse syklister, gir deg trygghet på sykkelen og hjelper deg med å oppnå toppresultater.

Denne brukerhåndboken inneholder fullstendige instruksjoner for at du skal få mest mulig ut av din nye sykkelpartner. Gå til www.polar.com/en/support/v650 for å se nærmere på videoveiledninger og den siste versjonen av denne brukerhåndboken.

V650

Vis treningsdata som puls, hastighet, distanse og høyde i en enkel oversikt på den store skjermen.

USB-kabel

Bruk USB-kabelen til å lade batteriet og synkronisere data mellom V650 og Polar Flow-nettjenesten via FlowSync-programvare.

Pulssensor med Bluetooth® Smart*

Se nøyaktig hjertefrekvens i sanntid på V650 under treningsøktene dine. Hjertefrekvensen brukes til å analysere hvordan økten din gikk.

*Gjelder bare for V650-produktsett som inkluderer pulssensor. Hvis du har kjøpt V650 uten noen pulssensor, trenger du ikke å bekymre deg. Du kan kjøpe en når som helst.

Polar FlowSync-programvaren

Med FlowSync-programvaren kan du synkronisere data mellom V650 og Flow-nettjenesten på datamaskinen din ved hjelp av USB-kabelen. Gå til flow.polar.com/start for å laste ned og installere Polar FlowSync-programvaren.

Polar Flow-nettjenesten

Planlegg og analyser treningen din ned til minste detalj, tilpass enheten og finn ut mer om resultatene dine på polar.com/flow.