Du er her: Polar Flow > Synkronisering

Synkroniserer

Du kan overføre data fra V650 via USB-kabelen ved hjelp av FlowSync-programvaren, eller du kan gjøre det trådløst via Bluetooth Smart® med Polar Flow-appen. For at du skal kunne synkronisere data mellom V650 og Flow-nettjenesten og -appen, må du ha en Polar-konto og FlowSync-programvaren. Gå til flow.polar.com/start, opprett en Polar-konto i Polar Flow-nettjenesten og last ned og installer FlowSync-programvaren på datamaskinen din. Last ned Flow-appen til mobilen din fra App Store eller Google Play.

Husk å synkronisere og holde dataene dine oppdatert mellom V650, nettjenesten og mobilappen, uansett hvor du befinner deg.

Synkroniser med Flow-nettjenesten via FlowSync

For å synkronisere data med Flow-nettjenesten må du ha FlowSync-programvare. Gå til flow.polar.com/start, og last ned og installer programvaren før du prøver å synkronisere.

1. Plugg mikro-USB-kontakten inn i USB-porten, og koble den andre enden av kabelen til datamaskinen.
  2. Kontroller at FlowSync-programvaren kjører.
  3. FlowSync-vinduet åpnes på datamaskinen, og synkroniseringen starter.
  4. Fullført vises når du er ferdig.

Hver gang du kobler V650 til datamaskinen, overfører Polar FlowSync-programvaren dataene dine til Polar Flow-nettjenesten og synkroniserer eventuelle innstillinger du har endret. Hvis synkroniseringen ikke starter automatisk, starter du FlowSync fra skrivebordsikonet (Windows) eller fra Programmer-mappen (Mac OS X). Hver gang en firmvareoppdatering er tilgjengelig, blir du varslet av FlowSync og bedt om å installere den.

Hvis du endrer innstillinger i Flow-nettjenesten mens V650 er koblet til datamaskinen din, trykker du på Synkroniser i FlowSync for å overføre innstillingene til V650.

Gå til www.polar.com/en/support/FlowSync for brukerstøtte og mer informasjon om bruk av FlowSync-programvare.

Synkroniser med Flow-appen

Kontroller følgende før synkronisering:

• Du har en Polar-konto og har lastet ned og installert Flow-appen på den mobile enheten din.
  • Du har registrert V650 i Flow-nettjenesten og synkronisert data via FlowSync-programvaren minst én gang.
  • Bluetooth er aktivert på den mobile enheten din, og flymodus er deaktivert.

Slik synkroniserer du dataene med iOS-mobil:

1. Logg deg på Flow-appen på den mobile enheten.
  2. Trykk på sideknappen på V650 for å vise sidemenyen, og velg SYNKRONISER MED MOBIL fra menyen for å starte synkroniseringen.
  3. Når du synkroniserer for første gang, blir du spurt om du kobler til en iOS-mobil eller Android-mobil. Velg iOS-mobil.
  4. KOBLER TIL vises, etterfulgt av SYNKRONISERER. Fremdriftsindikatoren viser statusen for synkroniseringen. Vær oppmerksom på at synkroniseringen kan ta en stund hvis du har massevis av treningsdata på V650. Synkronisering fullført vises når du er ferdig.

Slik synkroniserer du dataene med Android-mobil:

1. Logg deg på Flow-appen på den mobile enheten.
  2. Hvis du har andre Polar-treningsenheter i bruk sammen med Flow-appen for Android, må du kontrollere at V650 er valgt som aktiv enhet i Flow-appen. Flow-appen får da beskjed om at den skal koble seg til V650. Gå til Innstillinger > PRODUKTER i Flow-appen, og trykk på V650 for å aktivere den.
  3. Trykk på sideknappen på V650 for å vise sidemenyen, og velg SYNKRONISER MED MOBIL fra menyen for å starte synkroniseringen.
  4. Når du synkroniserer for første gang, blir du spurt om du kobler til en iOS-mobil eller Android-mobil. Velg Android-mobil.
  5. Hvis du blir bedt om å godta tilkoblingen på den mobile enheten, velger du å godta.
  6. Tast inn XXXXXX på mobilen for å koble sammen enhetene vises på V650. For å koble V650 til den mobile enheten angir du PIN-koden fra V650 på den mobile enheten. Tilkoblingen starter. Tilkoblet vises når tilkoblingen er fullført.
  7. KOBLER TIL vises, etterfulgt av SYNKRONISERER. Fremdriftsindikatoren viser statusen for synkroniseringen. Vær oppmerksom på at synkroniseringen kan ta en stund hvis du har massevis av treningsdata på V650. Synkronisering fullført vises når du er ferdig.

Når du synkroniserer V650 med Flow-appen, synkroniseres også treningsdataene dine automatisk med Flow-nettjenesten via en Internett-tilkobling.

Ved behov kan du endre innstillingen for iOS-mobil/Android-mobil på et senere tidspunkt ved å gå til Generelle innstillinger > Om V650. Rull til nederst på siden for å endre innstillingen.

Gå til www.polar.com/en/support/Flow_app for brukerstøtte og mer informasjon om bruk av Polar Flow-appen.