Du er her: Funksjoner > Ruteveiledning

Ruteveiledning

Funksjonen for ruteveiledning veileder deg langs ruter som du har registrert i tidligere økter, eller ruter som andre brukere av Flow-nettjenesten har registrert og delt.

Slik legger du til en rute i V650

For å legge til en rute i V650 må du først legge den til i Favoritter-listen din i Flow-nettjenesten, og deretter synkronisere den med V650.

1. Vis en rute i analysevisningen, og klikk på favorittikonet nederst til høyre på kartet.
  2. Gi ruten et navn, og velg Lagre.
  3. Ruten legges til i Favoritter-listen din.
  4. Synkroniser ruten med V650.

Antallet favoritter i Flow-nettjenesten er ubegrenset, men V650 kan inneholde maksimalt 20 ruter om gangen. Hvis du har over 20 favoritter i Favoritter-listen din, overføres bare rutene blant de første 20 favorittene til V650 ved synkronisering. Hvis du vil synkronisere en rute som ikke er blant de første 20 favorittene, endrer du rekkefølgen på favorittene ved å dra og slippe dem. Hvis du vil fjerne en rute fra listen over favoritter, klikker du på sletteikonet øverst til høyre i ruten.

Veiledning på displayet

• Den røde kartmarkøren viser plasseringen din og retningen du beveger deg i.
  • Den røde linjen viser ruten som skal følges.
  • Den grønne sirkelen viser rutens startpunkt, og den røde sirkelen viser rutens sluttpunkt.
  • Den blå linjen viser din nåværende rute.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du starter en økt med ruteveiledning, kan du gå til Start en treningsøkt.